vineri, 19 aprilie, 2024

Ce spune candidatul la sefia DIICOT, inainte de interviul de la CMS? Reactia lui Tudorel Toader

Distribuie:

Publicat:

Am incredere in potentialul meu si in rationamentul colegilor mei", a spus Banila inainte de interviul de la CSM. Acesta a fost intrebat de reporteri ce il recomanda pentru sefia DIICOT! Felix Banila oferit un raspuns concludent:   "Cei 22 de ani de activitate, experienta profesionala si cred ca am toate calitatile necesare ocuparii acestei functii". Va amintim faptul ca Felix Banila, propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DIICOT, va fi audiat, astazi,  la CSM, iar dupa interviu reprezentantii CSM urmeaza sa ofere un aviz favorabil, sau nu, pentru propunerea ministerului Justitiei.  Felix Banila, procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, a fost propus de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru functia de procurer sef al DIICOT. Contracandidatul acestuia a fost actualul sef al Directiei, Daniel Horodniceanu. Mandatul lui Horodniceanu s-a incheiat pe 19 mai, acesta fiind delegat la conducerea institutei inca sase luni.

In urma cu putin timp, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns la CSM, acolo unde participa la interviul lui Felix Banila. Ministrul a fost vizibil iritat de intrebarile jurnalistilor, refuzand sa raspunda la intrebarile venite din partea lor. Acesta a evitat sa spuna ce il recomanda pe procurorul Felix Banila la sefia DIICOT.

„Nu trebuie sa intarzii si atata tot. Nu va imaginati ca tin conferinta de presa aici”, a spus Tudorel Toader, intrebat ce-l recomanda pe Banila pentru functia de procuror-sef al DIICOT.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img