joi, 18 aprilie, 2024

Ce spune Carmen Minune despre sarcina lui Betty Salam. Reactia ei este evidenta

Distribuie:

Publicat:

Vestea ca Betty Salam va deveni mama a bucurat pe toata lumea.  Nu doar familia s-a bucurat enorm, ci si fanii tatalui sau. Printre oamenii care au doar cuvinte de lauda la adresa lui Betty si a sarcinii sale este si Carmen Minune.

Fiica lui Adrian Minune, bun prieten cu Florin Salam, a reactionat in urma vestii ca Betty va aduce pe lume primul sau copil. Carmen a avut doar ganduri bune si i-a transmis tot ce este mai frumos pentru o viitoare mama, semn ca se bucura enorm de minunea din viata lui Betty si a lui Catalin, iubitul ei.

”Am aflat ca Betty urmeaza sa devina mama. Ma bucur enorm pentru ea. Un copil este o binecuvantare de la Dumnezeu. Sper sa aiba parte de o sarcina usoara si sa se bucuree impreuna de aceasta minune. Ii urez tot binele din lume”, a declarat Carmen Minune pentru Cancan.

Dupa ce Spynews.ro a anuntat in exclusivitate ca Betty Salam este insarcinata, fiica lui Florin Salam a decis sa faca totul public si a transmis intr-un mesaj emotionant ca urmeaza sa devina mama.

"Dragii nostri, dupa cum bine stiti, 2018 vine cu multe schimbari si provocari pentru noi. Este anul in care eu si Catalin punem primele caramizi ale familiei noastre, iar Dumnezeu a hotarat sa ne binecuvanteze cu un minunat dar la inceput de drum. Familia noastra se va mari cu inca un membru, un bebe, care pentru noi a venit ca o minune. Au fost multe speculatii legate de o eventuala sarcina de-a lungul timpului, dar de data aceasta zvonurile sunt adevarate. Am pastrat secretul o perioada de timp pentru a ne asigura ca, atat eu cat si copilul, suntem bine si sanatosi, iar acum, la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina am vrut ca si voi sa luati parte la bucuria noastra. Va multumim ca ne sunteti alaturi la fiecare pas, in momentele frumoase si mai ales, va multumim pentru iubirea pe care ne-o purtati! Bine ai venit in viata noastra minune! Te iubim deja mai mult decat o putem spune in cuvinte!" a scris fiica lui Florin Salam.

Betty Salam si viitorul sau sot, Catalin Visanescu, au plecat intr-o vacanta de vis in Dubai, acolo unde sarbatoresc vestea ca umeaza sa fie parinti. Betty si Catalin au realizat si o sedinta foto pe cinste la malul marii, totul spre bucuria fanilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img