vineri, 29 martie, 2024

Ce spune Reghecampf despre partida Stelei cu Gaz Metan Medias

Distribuie:

Publicat:

Laurentiu Reghecampf a reactionat dupa ce echipa pe care o pregateste, Steaua, a fost invinsa de Gaz Metan Medias inetapa a 12-a a Ligii 1.

Tehnicianul spune ca golul victoriei oaspetilor a fost inscris pe o greseala a jucatorilor sai, acestia nereusind apoi sa concretizeze ocaziile pe care si le-au creat.

“Am primit un gol pe o greseala foarte mare, asa ceva nu trebuie sa se intample la acest nivel. In plus, la finalizare am suferit. A fost un joc haotic: s-a incercat, fizic am stat bine, insa nu am avut limpezime in fata portii. Ma ingrijoreaza un singur lucru, problemele la finalizare. Defensiv stam bine, primim gol doar daca ne bagam noi mingea in poarta”, a spus Reghecampf, citat de DigiSport.

Intrebat ce parere are despre jucatorii pe care Becali a anuntat ca ii va da afara in iarna, Mitrea si Golubovic, antrenorul Stelei a evitat subiectul.

“Nu trebuie sa explic daca sunt sau nu multumit de Mitrea. Nu a fost ziua lui astazi. Cu totii suntem suparati dupa un asemenea meci. Mai sunt cateva luni, sper sa ne revenim. O sa vedem, vom reusi intr-un fel sau altul sa alcatuim o echipa care sa reuseasca sa castige”, a mai spus acesta.

“Ros-albastrii” raman pe primul loc al clasamentului, insa ar putea pierde mult din avantajul luat in fata principalelor urmaritoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img