vineri, 29 martie, 2024

Ce sta in calea erectiei si a unei partide de sex pe cinste: trei lucruri care strica cheful barbatilor de a face sex

Distribuie:

Publicat:

Sexul poate fi un subiect stresant pentru multe persoane, iar urmatoarele trei motive de ingrijorare reprezinta zonele periculoase in jurul carora se comncentreaza discutiile barbatilor. Potrivit unui sondaj de opinie la care au participat 3.000 de barbati, aceste subiecte au fost recurente, noteaza publicatia online yourtango.com.

Sunt mereu cei care initiaza sexul

Acesta a fost cel mai popular subiect in randul barbatilor care au participat la sondaj. Concluzia studiului a fost aceea ca majoritatea barbatilor se simt securizati prin faptul ca sunt cei care initiaza sexul cu partenerul de cuplu. Mai mult decat atat, multi dintre barbatii chestionati au spus ca prefera sa fie cei care initiaza de obicei partidele de sex. Dar exista si barbati, chiar sute, care au spus ca si-ar dori ca pertenera sa fie cea care initiaza sexul, macar ocazional.

Raspunsurile in cazul celor din urma au variat de la „Nu m-ar deranja daca ea ar fi cea cu apetit mai mare si cu mai multa initiativa, iar eu cel caruia i-ar fi greu sa tina pasul…” la „Intr-o lume ideala, ea ar fi cea care sa initieze de o data – de doua ori pe luna, doar pentru ca eu sa stiu fara urma de indoiala ca si ea se simte la fel de atrasa de ideea de a face sex cu mine ca si mine”. Cea mai comuna tendinta in ceea ce priveste raspunsurile primite se sprijina mai mult pe „Mi-as dori ca ea sa fie cea care initiaza sexul cateodata”. Pentru majoritatea barbatilor insa, mai putin inseamna mai mult. O data pe saptamana, sau de cateva ori pe luna pare sa fie ideal pentru acestia.

Sunt ingrijorati referitor la durata partidelor 

Este un cliseu deja, dar este adevarat. Barbatii sunt foarte preocupati de penisurile lor si de prestatiile lor sexuale. Cele mai populare subdivizii care reprezinta o grija constanta pentru barbati sunt:
1) Am penisul destul de mare/ lung?

2) Rezist in pat suficient de mult timp?

3) Imi satisfac deplin partenera?  

Unii barbati au relatat ca atunci cand termina partida in mai putin de 10 minute se simt rusinati, chiar daca partenerele lor se declara multumite. Totodata, barbatii si-au exprimat dorinta ca partenerele lor sa ii reasigure din cand in cand ca le iubesc sau ca le adora si ca prestatia lor a fost mai mult decat buna (daca acest lucru este adevarat).

Au o partenera care nu se considera sexy

Pe marginea acestui subiect, barbatii participanti la sondaj au declarat ca desi le fac declaratii partenerelor de cuplu, de genul „esti cea mai draguta de pe planeta”, acestea tot nu le dau crezare. Alti barbati au afirmat ca fac fotografii cu partenerele lor in vacantele petrecute impreuna si ca atunci cand pleaca in delegatii, se masturbeaza privind fotografiile respective, problema fiind aceea ca desi isi considera partenerele foarte sexy, ele prefera sa faca sex cu lumina stinsa.

Alti respondenti au blamat presiunea pe care media o pune asupra femeilor in privinta aspectului lor fizic si si-au exprimat dezaprobarea mai ales din cauza efectelor create, partenerele acestora fiind nesigure pe ele in ceea ce priveste exteriorul lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img