sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ce trebuie sa ai neaparat in bagaj cand pleci in concediu

Distribuie:

Publicat:

Bagajul de vacanta este extrem de important pentru ca daca uiti ceva foarte important intreaga vacanta este data peste cap.

Iata 12 lucruri indispensabile pe care trebuie sa le ai cu tine in calatorie.

Sosete in bagajul de mana

Este recomandat sa ai o pereche de sosete subtiri in bagajul de mana pe care il ai cu tine in avion.

Un acumulator extern pentru mobil

Smartphonul va fi, cel mai probabil, ultrasolicitat in vacanta, va fi cand aparat foto, cand computer, cand navigator asa ca se va descarca mai repede decat de obicei. Tocmai de aceea este bine sa ai un acumulator extern pentru mobil.

Pijamale

In tarile cu clima calda, hotelurile nu ofera paturi mai groase cu toata ca noptile ar putea fi destul de reci. Pentru a nu tremura peste noapte ia o pijama calduroasa in bagaje.

Un fond de ten mai inchis la culoare

Doamnele care nu pot iesi fara machiaj ar trebui sa stie ca fondul lor de ten favorit ar putea parea prea deschis cand este aplicat pe o piele bronzata. Asa ca nu uita sa iei cu tine si un fond de ten mai inchis la culoare.

Un adaptor

S-ar putea sa ai surpriza neplacuta ca prizele de la hotel sa nu fie compatibile cu stecherele dispozitivelor tale asa ca pana si incarcarea mobilului va fi o problema.

Informeaza-te inainte in legatura cu acest lucru si ia un adaptor special cu tine in vacanta.

Haine care sa iti acopere intregul corp

Hainele cu maneci lungi pot parea un moft in tarile cu clima fierbinte, insa o astfel de credinta este gresita. Imbracamintea de acest fel te fereste de arsurile solare.

Haina de ploaie

Din nefericire, pot exista si zile ploioase in calatoriile tale. Si pentru a nu sta in hotel toata ziua, ia cu tine si o haina de ploaie.

Bomboane mentolate

Multi dintre cei care calatoresc in tari straine au remarcat ca o schimbare a dietei si dezhidratarea au ca efect o respiratie urat mirositoare asa ca nu uita sa ai asupra ta cateva bomboane mentolate.

Gel antiseptic

Alimentatia si clima diferite iti pot slabi sistemul imunitar ceea ce creste riscul de infectii intestinale. Bea apa imbuteliata, mananca doar in locurile care iti inspira incredere si curata-ti mainile cu gel antiseptic.

Un caietel si un pix

Uneori poti avea nevoie de un pix sa complectezi diverse formulare. Sau daca nu stii limba te poti folosi de un desen pentru a cere informatii.

Punga cu fermoar

Iti poate proteja mancarea si dispozitivele electronice de nisip si umezeala. In plus sunt mai elastice si mai durabile decat pungile obisnuite de plastic asa ca le poti refolosi.

Un spatiu gol

De obicei, cand te intorci din vacanta aduci cu tine diverse suveniruri si alte cumparaturi asa ca trebuie sa ai spatiu pentru ele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img