marți, 23 aprilie, 2024

Ce zodii trebuie sa-si supravegheze sanatatea. Horoscop 3 ianuarie 2019

Distribuie:

Publicat:

Horoscop Nu stiu de ce mi-a revenit in memorie un episod din viata mea. Foarte clar si cu amanunte. Una din teoriile privitoare la memorie, este ca tot ceea ce vezi, simti, asculti se inregistreaza in creier, difuz, pe suparafete diferite si multi neuroni. Totul este in creierul nostru, inclusiv toata istoria speciei.    

BERBEC Domeniul favorizat de stele este cel emotional. Astazi nu te grabi, nu te repezi, in delicata zona a sentimentelor trebuie sa ai cand planuri bine intocmite, cand sa te lasi in voia pasiunii. Uranus din zodie mai este retrograd cateva zile, nu risca nimic si nici nu te apuca de proiecte promitatoare in domenii de care nu ai habar. Esti mai conservator decat de obicei si spiritul tau de libertate se opreste la sfera personala.

TAUR In limite acceptabile, astazi poti sa reusesti in mai tot ce faci, deoarece ai o configuratie favorabila. Profita de bunavointa stelelor si distreaza-te, dar fa-ti si planuri pentru 2019. O veste buna poate fi urmata de una nu tot asa de buna. Un alt Taur si poate un Sagetator te ajuta sa treci o cumpana. Stralucesti intr-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit. Poate un spectacol, sau o petrecere, pe seara. Ultimile ore ale perioadei, ale zilei, sunt favorabile evenimentelor sociale, sau pentru legarea unor noi prietenii.

GEMENI Domeniul avantajat de conjunctura este cel al comunicarii, dar astazi nimeni nu e profet in tara lui! Daca ai de facut un drum, sau esti pe drum, sau in calatorie, esti avantajat de stele. Nu te enerva, oricum nu este la indemana ta rezolvarea problemei cu care te confrunti. Singurul care se pricepe este Destinul. Asteapta. Mai asteapta! Nu te baga prea mult in viata altora ca sa nu auzi proverbul persan preluat de olteni : „cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!”.

RAC E bine sa ai mai multa ambitie, dar astazi sa nu exagerezi cu efortul, cere ajutor de la familie. Trebuie sa vrei sa te simti neaparat bine si totul o sa fie armonios, cum iti place tie! Cheltuielile si veniturile sunt dezechilibrate in bugetul tau personal – in perioada zilei de astazi vrei sa cheltuiesti, nu gluma! Poti sa-ti temperzi pornirea – de fiecare data cand vrei sa cumperi ceva spune-ti ca o sa gasesti ceva mai bun! Se poate sa primesti scurte vesti neasteptate de la membrii familiei si/sau de la prieteni.

LEU O zi norocoasa, care trece repede, asa sunt lucrurile bune. Daca esti inca in vacanta, poti sa faci curat acasa! O zi favorabila, in special pentru activitatile de rutina. Toata ziua este plina de aspecte planetare bune, fiind o zi explicita, transparenta asa ca fii foarte atent la semnalele care apar pe piata, in presa, de exemplu. Stelele au un moment de bunavointa. Comunica cu prietenii. Vesti bune si programe de distractie.

FECIOARA Ai o problema care te obsedeaza de anul trecut, dar astazi, pe o conjunctura astrologica favorabila si impotriva logicii, printr-o abordare directa, te poti lamuri despre ce este vorba. O perioada plina de inspiratie si idei noi. Nu te implica in conflicte deschise cu Leii sau Berbecii. Perioada iti este favorabila, in general. Ziua de astazi face sa-ti creasca energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activitatilor facute cu entuziasm. Incep sa se profileze avantajele si succesele eforturilor sustinute din ultima perioada de timp.

BALANTA Poti sa te grabesti incet, ai talentul acesta! Cu toate ca esti in criza de timp, reusesti mai intotdeauna sa salvezi situatia, comunicand la timp, cu respect, unde esti si cat intarzii. Calatoriile sunt sub un semn fast. Transformari in bine ale relatiilor cu prietenii sau familia. Atentie marita la sfarsitul zilei cand rabdarea iti este pusa la incercare. Nativele din zodia Balantei, mai ales, sunt astazi avantajate in relatiile amoroase. Sanatatea este la cote modeste, esti obosit dupa noptile nedormite, totusi nu trebuie sa te alarmezi, inca.

SCORPION Trebuie sa fii atent la ceea ce promiti, sau la ceea ce spui ca o sa faci. Nu te lansa in declaratii fara acoperire, in familie sau cu prietenii. Oricum, bunele intentii se uita repede! Unele surprize placute, dar pana la urma previzibile – din partea copiilor sau a fratilor mai mici. Pentru un procent din Scorpion: in scenariul pe care-l construiesti lipsesc unele amanunte, dar fiind vorba de afaceri si bani nu trebuie sa uiti nici un detaliu. Orice inceput este greu si nesigur, iar inceputul anului 2019 nu face exceptie. Nu este o scuza pentru tine ca sa nu te tii de cuvant si sa schimbi permanent regulile jocului!

SAGETATOR Atentie la unul dintre pacatele tale, mandria, vanitatea. Astazi nu lua de bun ce spune primul venit. Mai multa prudenta, verifica, ca sa nu faci gafe dureroase, inutile si paguboase! Nu crede tot ce ti se spune si nu te lua dupa sfaturi. Propria inteligenta si intuitia pot rezolva situatia. Controleza anumite tendinte extravagante, mai ales in domeniul cheltuielilor si al promisiunilor gen „trec eu pe la tine” . Aminteste-ti ca nu ai timp. Schimbarile bruste de directie trebuie evitate, in viata, in afaceri, in dragoste ca si pe sosea. Cu toate ca cineva asteapta un raspuns de la tine, nu trebuie sa te grabesti.

CAPRICORN Daca mai ai putina vacanta, vezi ca ai de rezolvat o multime de treburi, pe care le-ai amanat. Ocupa-te de ele secvential, pe rand. Azi ocupa-te de problemele de familie, sunt avantajate. Primesti un cadou neasteptat, oricum pentru un procent dintre Capricorni este ziua de nastere, sau o intalnire neanuntata cu o persoana draga. Seriozitatea si consistenta zodiei te ajuta sa faci fata diversitatii de probleme si sa gasesti solutii, macar temporare, pentru problemele cotidiene. Sanatatea este buna, atentie la picioare, in special la genuchi, insa… iar cei din nordul tarii sa fie atenti la ceata si la umezeala, ceva de natura elementului apa.

VARSATOR Ai o mare capacitate de concentrare a atentiei, dar numai pe termen scurt. Esti obosit dupa mancarea grea si noptile nedormite. Odihneste-te mai mult, daca esti inca in vacanta. Poti evita, cu siguranta, o situatie neplacuta, prin amanarea unor intalniri sau prin reprogramarea unor evenimente. In a doua parte a intervalului trebuie sa dai dovada de prudenta si chiar suspiciune in analiza unor vesti si informatii. Perioada zilei de astazi nu este foarte rea, dar nici cea mai buna din viata ta! Mai este un aspect minor negativ, dar pe care il interpretez ca pe o obosela cronica sau o oarecare stare de disconfort fata de vreme, vremuri si oameni.

PESTI Trebuie sa te concentrezi astazi pe problemele urgente, acasa sau la serviciu, daca ai inceput lucrul. Nu sunt favorizate drumurile, calatoriile, noile relatii sentimentale, noul in general. Nu incerca sa controlezi evenimentele din viata prietenilor impunand date si planuri de masuri. Sanatatea este buna, atentie, insa, la picioare, cu ce te incalti, sa-ti tina cald. Banii nu sunt excelent aspectati, dar o zi trece repede! Nu este o perioada foarte favorabila calatoriilor sau schimbarilor majore. Nou, nou dar nu tot ce este nou este si mai bun!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img