joi, 28 martie, 2024

Cea mai simpla dieta de slabit pe timpul verii

Distribuie:

Publicat:

Nu am putea spune ca este o dieta in adevaratul sens al cuvantului – nutritionistii recomanda sa mananci si mancare obisnuita, dar sa introduci in alimentatia ta cat mai mult pepene rosu. Nu te gandi ca te vei ingrasa – din contra! Pepenele rosu contine 92% apa, asa ca vei scapa de senzatia de foame si de pofta de dulce si vei da jos acele kilograme in plus care te supara.

Ce trebuie sa faci?

Regula nr 1: Renunta la sucuri si la fructele dulci si inlocuieste-le cu pepene si cu apa. Pepenele contine zaharuri naturale, necesare intr-o dieta. In plus, senzatia de satietate pe care o confera te va scapa de mancatul excesiv.

Regula nr 2: Micsoreaza-ti portiile de mancare. Continua sa mananci normal, dar micsoreaza-ti cantitatile, ca sa reduci caloriile si sa fortezi organismul sa arda grasimile stocate. Completeaza-ti portiile cu pepene. Astfel nu vei avea senzatia ca te fortezi sa slabesti sau ca stai flamanda.

Regula nr 3: Mananca pepene ca desert. Stim ca ti-e greu, insa renunta pentru cinci zile la deserturile pline de calorii si opteaza in schimb pentru o portie savuroasa de pepene. Nu are calorii, este plin de vitamine, minerale si antioxidanti, este suficient de dulce si racoritor – ce poti sa-ti doresti mai mult?

sursa: perfecte.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img