miercuri, 24 aprilie, 2024

Ceaiul de care ai nevoie: Întărește imunitatea și ajută organismul să se ferească de infecții

Distribuie:

Publicat:

Ceaiul are o mulțime de beneficii pentru sănătate, fiind a doua cea mai consumată băutură după apă, cu o gamă largă din care se poate alege, după preferințe sau nevoi.

Cald sau rece, ceaiul este băutura potrivită pentru petrecerea timpului cu prietenii sau a momentelor de liniște, ajută când suntem bolnavi, dar în același timp detoxifică organismul.

Ceaiul verde, ce provine din frunzele plantei Camellia sinensis, se poate lăuda cu faptul că este unul dintre cele mai populare ceaiuri, dar și cu cele mai multe beneficii, printre care stimulatea sistemului imunitar, dar și creșterea rezistenței organismului la boli.

Această descoperire a fost prezentată la Simpozionul 2022 despre ceai, notează EatThis, unde Dayong Wu, directorul asociat al Laboratorului de imunologie nutrițională a USDA, a explicat faptul că acesta ”trebuie să fie o componentă cheie a unui model alimentar sănătos, deoarece poate contribui la stimularea sistemului imunitar și la creșterea rezistenței organismului la boli, printre altecâteva beneficii pentru sănătate.”

Continuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img