vineri, 29 martie, 2024

Cele mai asteptate filme ale anului 2019

Distribuie:

Publicat:

Avengers End Game” si ”Frozen 2” se numara printre cele mai asteptate pelicule care vor debuta pe marile ecrane in anul care tocmai a inceput.

Iata o lista a filmelor care fac deja furori printre fani si care vor avea premiera in perioada urmatoare.

Captain Marvel

Cu actiunea situata in anii 90, ”Captain Marvel” este povestea lui Carol Danvers (interpretata de Brie Larson) si a modului in care aceasta devine una dintre cele mai puternice fiinte din Univers, in timp ce Pamantul este prins in mijlocul unul razboi intre doua rase extraterestre.

Bazat pe personajul din benzile desenate Marvel din 1968, filmul este ”o aventura nou-nouta dintr-o perioada inedita in istoria universului Marvel”, conform unui comunicat de presa.

”Captain Marvel” se va lansa pe marile ecrane in  luna martie.

Toy Story 4

In cea de-a patra parte a francizei Disney, Woody, Buzz Lightyear si restul personajelor binecunoscute vor primi in mijlocul lor un prieten nou, pe nume Forky. Tim Allen si Tom Hanks se intorc pentru a-si imprumuta vocea personajelor principale.

Pelicula Disney Pixar va avea premiera pe 21 iunie, la aproape 24 de ani de la debutul filmului original ”Toy Story”.

Frozen 2

Filmul de animatie este continuarea megasuccesului din 2013 ”Frozen”. Pelicula va urmari aventurile Elsei (Indina Menzel) si a surorii sale, Anna (Kristen Bell). Jennifer Lee, unul dintre regizorii productiei, a declarat pentru Variety ca ”Frozen 2” va fi ”mai bun, mai spectaculos” decat originalul: ”O sa se intample departe de tinutul Arendelle”. Lee a adaugat ca fanii trebuie sa se astepte la multe momente muzicale, ”Frozen 2” avand deja patru cantece noi. 

Rocketman

Mult-asteptatul "Rocketman" spune povestea lui Elton John, interpretat aici de actorul galez Taron Egerton (cunoscut mai ales din filmele ”Kingsman”). Distributia este completata de Richard Madden si Bryce Dallas Howard, iar regia este semnata de Dexter Fletcher. Fanii legendei pop vor putea urmari unele dintre cele mai importante momente din viata lui Elton John incepand cu luna mai, cand filmul se va lansa in cinematografe.

Avengers: Endgame

Cel de-al patrulea film ”Avengers” face deja istorie, trailerul ”"Avengers: Endgame" inregistrand un numar record de vizualizari in primele 24 de ore de la lansare.

”Multumim celor mai tari fani din lume pentru trailerul cu cele mai multe vizualizari din istorie: 289 milioane in 24 de ore”, au scris pe Twitter studiourile Marvel.

Regizat de Anthony Russo si Joe Russo, “Avengers: Endgame” va fi lansat pe marele ecran in luna aprilie.

Dumbo

Excentricul Tim Burton este regizorul remake-ului filmului ”Dumbo”, lansat pentru prima oara in cinematografe in 1941. Detaliile despre aceasta noua pelicula, care se inscrie in seria filmelor Disney live-action, sunt tinute inca secrete. In rolurile principale joaca Eva Green, Colin Farrell si Michael Keaton.

Productia Disney va fi lansata in luna martie a acestui an.

The Lion King

Un alt film clasic Disney are parte, in 2019, de un remake live action, beneficiind de vocile actorilor Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Donald Glover si James Earl Jones.

Rogen va fi vocea lui Pumbaa, Ejiofor va fi vocea lui Scar, Glover va fi Simba, iar James Earl Jones se va intoarce drept vocea lui Mufasa.

Regizat de Jon Favreau, “The Lion King” va avea premiera in luna iulie.

“Star Wars: Episode IX”

Pelicula, scrisa si regizata de J.J. Abrams, va beneficia de aparitia lui Carrie Fisher, in rolul Leia Organa, in ciuda faptului ca actrita a murit anul trecut. Mark Hamill si Anthony Daniels, care au dat viata personajelor Luke Skywalker si, respectiv, C-3PO, se vor afla si in aceasta pelicula, alaturi de Billy Dee Williams, care il va portretiza din nou pe Lando Calrissian.

”Am iubit-o cu disperare pe Carrie Fisher”, a declarat regizorul J.J. Abrams. ”Nu am putut sa gasim o concluzie satisfacatoare pentru saga Skywalker fara ea. Nu vom distribui niciodata o alta actrita in locul ei, nici nu vom folosi un personaj CG. Cu ajutorul fiicei sale, Billie, am gasit o cale de a o onora pe Carrie in rolul Leia, folosind imagini inedite filmate pentru Episode VII”, a adaugat regizorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img