joi, 28 martie, 2024

Cele mai bune batoane proteice cu fructe

Distribuie:

Publicat:

Atunci cand ai nevoie de un plus de energie si nu ai prea mult timp la dispozitie pentru a-ti pregati un mic dejun copios, poti sa-ti satisfaci apetitul si pofta de dulce servind un baton proteic delicios.

 
Batoanele proteice reprezinta alegerea perfecta pentru zilele pline, cand ai nevoie de o gustare care sa-ti potoleasca foamea si sa-ti dea un boost de energie. Este foarte simplu sa arunci in geanta un baton proteic cu fructe pe care sa-l savurezi in drum spre sala sau spre birou.  

Batoanele proteice de la Weider sunt suplimente nutritive sub forma de baton care le furnizeaza sportivilor sau celor cu un stil de viata activ doza de energie necesara in zilele pline, inainte sau dupa antrenamentele intense.  

ENERGY JELLY BAR

Energy Jelly Bar este un produs nou Weider imbogatit cu aminoacizi, minerale, vitamine si suc de sfecla, al carui gust il vei adora. Cel mai nou produs al brandului Victory Endurance-Energy Jelly Bar-furnizeaza energie pentru antrenamentele dumnavoastra, este usor de digerat si absorbit si are o textura fina de jeleu.  

Batonul de cereale de la Victory Endurance contine carbohidrati cu absorbtie rapida, pulpa de fructe, aminoacizi, vitamine, electroliti si suc de sfecla, bogat in nitrati care favorizeaza vasodilatatia. Jeleul din pulpa de mere este moale si usor de mestecat, ceea ce favorizeaza digestia. Noul baton ofera o modalitate delicioasa de a va reface resursele de energie de care aveti nevoie in timpul antrenamentelor.  

Una dintre principalele cauze ale oboselii este epuizarea depozitelor de glucoza din organism. Energy Jelly Bar reprezinta o sursa rapida de energie care hraneste celulele musculare contribuind la optimizarea performantei si la reducerea oboselii. Sucul de sfecla natural este bogat in nitrati, precursori ai oxidului nitric, substanta vasodilatatoare care imbunatateste oxigenarea si creste performanta in timpul exercitiilor fizice prelungite.

Aminoacizii (BCAAs): aminoacizi cu lant ramificat (L-leucina, l-izoleucina-, l-valina), L-arginina si taurina ajuta la absorbtia rapida a proteinelor.  Clorura de potasiu si sodiu din componenta batoanelor ajuta la refacerea pierderilor de electroliti, favorizeaza echilibrul apei si previn deshidratarea. Vitamina B1 si B6 contribuie la reducerea oboselii si a epuizarii.
Atunci cand ai nevoie de o gustare sanatoasa, care sa te energizeze si pe care sa o poti servi oricand, oriunde, Energy Jelly Bar este produsul de care ai nevoie.

Descoperiti si alte batoane proteice Weider in selectia noastra de pe site.  Batoanele noastre fitness sunt produse din ingrediente de cea mai buna calitate pentru sportivii ambitiosi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img