joi, 28 martie, 2024

Cele mai crunte răzbunări din dragoste. Bărbaţii rămaşi fără organele sexuale la capătul unor conflicte dure în familie

Distribuie:

Publicat:

Sub imperiul emoţiilor puternice, nu de puţin ori cei implicaţi în dispute mai mult sau mai puţin puternice, recurg la gesturi extreme pentru a se răzbuna pe cei care le provoacă o suferinţă fizică sau psihică.

Astăzi, vă prezentăm trei dintre cazurile care au făcut înconjurul ţării. Răzbunări conjugale care s-au soldat un multilarea pe viaţă a unor bărbaţi.

Un 2016, un bărbat din Vaslui a ajuns la spital cu testiculele smulse, declarând medicilor că soţia a încercat să-i taie penisul pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. 

Femeia a povestit că a recurs la acest gest pentru că bărbatul era leneş, nu o ajută la treburile gospodăreşti, iar când se află sub influenţa băuturilor alcoolice o agresează şi o alungă de acasă.
Marinela Benea (40 ani) a povestit că nu a primit niciodată flori de la soţul ei şi nici în acea zi de 8 Martie, nu se aştepta să primească, însă ar fi vrut cel puţin să o ajute la muncile din gospodărie.
Femeia a afirmat că bărbatul, alături de care trăieşte în concubinaj de 15 ani, îi face viaţa un chin atunci când este băut, o alungă din casă, invocând că este casa lui, o bate şi o umileşte. Se întoarce de fiecare dată înapoi, pentru că nu are unde locui în altă parte, ea fiind originară din judeţul Bacau. Împreună au un copil de 15 ani.

În acea zi, Ionel Popa (39 ani) a lucrat cu ziua la un localnic, iar drept recompensă a primit o sticlă cu vin. A băut-o de unul singur şi cum şi pe parcursul zilei consumase alcool, ”nu aveai cu cine te mai înţelege”.

Umilită ani la rând, a răbufnit de 8 Martie

Femeia a povestit că toată noaptea a bărbatul i-a cerut să încălzească încăperea în care dormeau pe motiv că îi este frig sub plapumă. Dimineaţa, după o noapte de nesomn, femeia i-a cerut partenerului să o ajute la treburile gospodăreşti, ”măcar atâta gest să facă de 8 Martie”. Pentru că bărbatul a luat-o la rost, invocând că el nu este ”comandat” de femeie, Marinela Benea s-a năpustit asupra lui, apucându-i organele genitale.

Femeia afirmă că după ce şi-a rănit partenerul a încercat să îl panseze cu comprese, însă acesta a înjurat-o. A sunat la Ambulanţă după ajutor. Cadrelor medicale le-a declarat că de fapt soţia a vrut să-i smulgă bărbăţia pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie.

”Bărbatul prezenta plăgi tăiate în zona scrotală, având testiculele prin heteroagresiune. A afirmat că soţia l-a tăiat cu un cuţit, pentru că nu i-a oferit flori de 8 Martie. După acordarea primelor îngrijiri, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Vaslui. 

Şi-a tăiat singur penisul după ce soţia i-a spus că nu ne bun de nimic

Tot în 2016, un alt caz şocant s-a petrecut în judeţul Argeş, de această dată victimă fiind un bătrân de 71 de ani. Bătrânul pe fondul unui conflict cu soţia, într-un acces de furie, a luat un cuţit şi şi-a secţionat penisul, ulterior aruncându-l în toaletă. Conflictul dintre cei doi soţi ar fi izbucnit după ce femeia i-ar fi reproşat că degeaba este bărbat, deoarece nu mai este bun de nimic. 

Bărbatul a fost transportat în stare gravă la spital, după ce soţia sa l-a descoperit într-o baltă de sânge în casă. “Pacientul a fost transportat la spitalul teritorial prezentând retenţie de urină posttraumatică cu amputaţie de penis. A fost internat, a primit tratament cu antibiotice, tratament local cu pansamente, în vederea vindecării plăgii.”, au precizat cadrele medicale.

Şi-a pedepsit tatăl după ce l-a prins în pat cu nora

Un alt caz tragic s-a petrecut în judeţul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea vasluiană Deleni, a ajuns în stare gravă la spital, cu penisul tăiat de către fiul său, după ce acesta l-a surprins în pat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu nora.

Fiul bătrânului, Neculai Tirmican (42 de ani) bănuia că femeia în înşeală cu tatăl său. A urmărit-o şi i-a prins în flagrant în timp ce întreţineau relaţii sexuale. Orbit de gelozie, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat „bărbăţia“ tatălui său, după care  a ieşit urlând pe uliţă, spunând tuturor ce a făcut.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bătrânul a suferit mai multe plăgi profunde pe organul genital, provocate de către propriul fiu cu un cuţit de bucătărie.

„Bărbatul de 71 de ani prezenta mai multe plăgi profunde la nivelul penisului, cu sângerare abundentă. După stabilizare, pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Vaslui, de unde apoi a fost redirecţionat către Clinica de Chirurgie Plastică Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla”, a declarat Dan Ungureanu, medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Imediat după incident, lucrurile pare că s-au calmat în casa fiului rănit în orgoliu. Neculai Tirmican a avut puterea să îşi ierte soţia pentru infidelitate, mai ales că aceasta este, din nou, însărcinată în 6 luni. „Am greşit, ştiu! Dar ce mai pot să fac? Eu mi-am iertat soţia şi sper să mă ierte şi tăticul. Chiar nu ştiu e a fost în capul meu“, a afirmat Neculai Tirmican. Într-un final şi bătrânul mutilat şi-a iertat fiul.

sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img