joi, 18 aprilie, 2024

Cercetatorii americani au descoperit ca musetelul este un dusman al celulelor canceroase

Distribuie:

Publicat:

Cercetatorii din numeroase tari continua sa studieze musetelul si avantajele sale extraordinare pentru sanatatea noastra! Planta a devenit un dusman declarat al cancerului! Daca va place sa beti un ceai seara, inainte de culcare, este bine sa alegeti musetelul.

Acesta este sfatul pe care ni-l dau cercetatorii americani de la Universitatea din Ohio. Recomandarea acestor specialisti americani se bazeaza pe o descoperire foarte importanta: musetelul, o planta atat de populara pe tot mapamondul, pe langa virtutile calmante si digestive, are si o actiune certa anti-cancer. Cercetatorii americani au descoperit ca musetelul contine o substanta valoroasa-apigenina, un compus chimic care impiedica inmultirea celulelor canceroase.  Mai mult, sub influenta apigeninei, celulele canceroase devin mai sensibile la medicamente.

Efectul administrarii acestui ceai este vizibil indeosebi in cazul cancerului de san, ale carui celule sunt recunoscute pentru longevitatea si pentru rezistenta lor la medicamente. Totodata, cercetatorii ne mai dau o veste foarte buna: apigenina se gaseste si in compozitia altor plante, cum ar fi : patrunjelul, menta, telina si oregano. De aceea, pentru a ne bucura de o sanatate de fier, este bine sa includem in dieta cotidiana si aceste plante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img