joi, 28 martie, 2024

Cere protectia divina si la volan!Un preot din Bistrita si-a pus numerele la masina de teren “IISUS”

Distribuie:

Publicat:

Preotul-cantaret, originar din comuna bistriteana Rebrisoara, are „protectia” lui Iisus chiar si la volan. Acesta si-a ales numarul de la masina BN 11SUS si a modificat cifra 1, transformand-o cu putina vopsea alba in I, arata adevarul.ro

Cristian Pomohaci, celebrul preot-cantaret nelipsit de la festivaluri, zile ale oraselor si comunelor, circula de ceva timp cu un autoturism Dacia Duster. Autoturismul a primit si un numar de inmatriculare pe masura, preotul optand pentru BN 11SUS.

Dorind probabil sa aiba protectie divina si la volan, preotul s-a folosit de vopsea alba pentru a modifica cifra „1” si a transformat-o in „I”. Neobisnuitul numar de inmatriculare a fost observat de catre jurnalistii de la tribuna.ro, cand preotul-cantaret se afla la Festivalul Tineretului din Tirnava, Sibiu.

Gestul preotului-cantaret a fost rapid taxat de catre „colegii de breasla”, preotul Vasile Rus din comuna bistriteana Nepos criticand atat cariera muzicala, cat si autoturismul de aproape 10.000 de euro cu care se afiseaza Pomohaci.

„Ce s-ar intampla daca „profetul din Rebrisoara” (n.r. preotul Cristian Pomohaci) ar imbratisa viata monahala si ar cauta desavarsirea si ar depune cele 3 voturi: ascultarea, fecioria si saracia si nu ar mai iesi in viata sociala sa se laude cu automobilele proprietate personala? Eu unul cred ca ar face un mare bine Bisericii Ortodoxe si asa criticata destul de aspru in zilele noastre pentru materializarea ei”, a postat pe pagina sa de Facebook preotul Vasile Rus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img