joi, 28 martie, 2024

Cerere dramatica facuta de Alina BICA.Vezi despre ce e vorba

Distribuie:

Publicat:

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a solicitat in instanta sa nu mai fie adusa la judecatorie, decat in cazul in care va fi audiata, avocata ei motivand aceasta cerere pentru ca “aceasta situatie a demolat-o”.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a mai declarat ca fosta sefa a DIICOT este in stare de soc din cauza arestarii.

“Alina Bica este in stare de soc. Aceasta situatie ingrata a demolat-o ca om, nu mai suporta sa fie adusa in boxa, sa stea, lumea sa se uite la dansa”, a declarat Laura Voicu, adaugand ca Bica a plans in sala de judecata.

Alina Bica a fost audiata joi de magistrati in dosarul ANRP 2, alaturi de fostul ministru Adriean Videanu.

Dosarul ANRP, cunoscut si ca dosarul “Bica 2”, a fost trimis de DNA in instanta pe data de 26 februarie, Adriean Videanu fiind acuzat de complicitate la abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, el stand in arest preventiv in perioada 31 ianuarie — 6 februarie. Videanu se afla in prezent sub control judiciar.

Alina Bica a fost trimisa in judecata pentru luare de mita (2 fapte), abuz in serviciu (2 fapte) si favorizarea faptuitorului (2 fapte), iar Ionut Florentin Mihailescu este acuzat de complicitate la luare de mita. Bica se afla acum in arest intr-un alt dosar.

Alina Bica a fost prezenta in sala de judecata in catuse, deoarece fosta sef a DIICOT a primit miercuri un al treilea mandat de arestare pentru luare de mita si participatie improprie sub forma determinarii cu intentie la savarsirea fara vinovatie a infractiunii de abuz in serviciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img