sâmbătă, 20 aprilie, 2024

CERTIFICATE DE CAZIER JUDICIAR ELIBERATE „PE LOC” IN ORASUL MURGENI

Distribuie:

Publicat:

Din aceasta saptamana, locuitorii orasului Murgeni, precum si cei aflati in comunele invecinate vor putea sa-si obtina certificatele de cazier judiciar de la ghiseul deschis la unitatea de politie din localitate.

Solicitantilor de certificate de cazier judiciar din orasul Murgeni si din comunele invecinate le aducem la cunostinta faptul ca incepand cu data de 12.06.2017, in localitate va functiona un ghiseu pentru primirea cererilor si eliberarea acestor documente.

Astfel, la sediul Politiei orasului Murgeni a fost amenajat un spatiu adecvat pentru desfasurarea activitatii cu publicul,  iar programul de lucru cu publicul va fi in fiecare zi de luni, intre orele 11.00-16.00.

De la aceasta locatie vor fi eliberate „pe loc” certificatele de cazier judiciar  persoanelor fizice si juridice.
Acte necesare pentru obtinerea certificatului de cazier judiciar

cererea-tip, motivata, cu datele complete de stare civila, se depune la ghiseele din Vaslui, Barlad, Husi, Negresti si Murgeni;

actul de identitate (cartea de identitate, pasaport/permis de sedere, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, aflate in termen de valabilitate);

Cererea poate fi depusa, personal sau prin imputerniciti (prin procura notariala), la subunitatea de politie de la locul de nastere ori de domiciliu/resedinta. Certificatele de cazier judiciar sunt valabile 6 luni de la data eliberarii.

In cazul persoanelor juridice, pentru eliberarea cazierului judiciar trebuie sa se prezinte reprezentantul legal. In caz contrar, este necesara o imputernicire din partea acestuia.

Reamintim tuturor solicitantilor de certificate de cazier judiciar faptul ca pot obtine orice informatie si pot procura cereri pentru eliberarea acestui document de pe site-ul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui http://vs.politiaromana.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img