joi, 28 martie, 2024

Cesur Durak, recunoscut la nivel global pentru sfaturile de detoxifiere! A fost premiat la Cannes: „A fost un lucru foarte important pentru mine”

Distribuie:

Publicat:

Cesur Durak este recunoscut pe plan internațional ca cel mai bun specialist în detoxifiere.

Cesur Durak este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în detoxifiere, care a ajutat nenumărate persoane să-și schimbe total stilul de viață. Recent, serviciile pe care le oferă au fost recunoscute pe plan mondial, primid un premiu de prestigiu la Cannes pentru „Cel mai bun specialist în detoxifiere & Cel mai bun consultat în turismul medical”.

Specialistul a fost prezent în emisiunea Teo Show, unde a făcut mai multe dezvăluiri, atât despre reușita sa pe plan de afaceri, cât și despre regulile unui stil de viață prosper. 

El atrage atenția asupra faptului că sistemul imunitar a devenit centrul de interes al multora în contextul epidemiologic actual, când omenirea încă se luptă cu virusul SARS-CoV-2. În ultima perioadă, Cesur Durak a fost contactat de multe persoane care i-au cerut ajutorul pentru a-și întări organismul în fața microbilor și a virusurilor. 

cONTINUAREA pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img