vineri, 29 martie, 2024

Cetățean ucrainean depistat cu două permise de conducere false

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați-rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean ucrainean asupra căruia au fost descoperite două permise de conducere false.

În data de 10 septembrie  a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un automarfar înmatriculat în Ucraina, un cetățean ucrainean, în vârstă de 38 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

S-a procedat la efectuarea unui control amănunțit, în urma căruia a fost descoperit asupra cetățeanului, un permis de conducere având însemnele autorităților din Polonia, suspect a fi fals.

În urma verificărilor suplimentare efectuate, colegii noștri au constatat că ambele permise de conducere sunt false total, acestea neîndeplinind condițiile de formă și fond ale unor documente autentice.

 Totodată, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img