joi, 25 aprilie, 2024

Cetăţeni străini depistaţi de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – judeţul Mehedinţi au depistat cincisprezece cetăţeni străini care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, cu ajutorul unei ambarcaţiuni.

În data de 28.05.2021, în jurul orei 13.30, în urma unei acţiuni desfăşurate de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II – judeţul Mehedinţi, au descoperit, pe raza localităţii Chilia un grup de cincisprezece persoane de cetăţenie străină.

Grupul de persoane, format din adulţi şi copii, a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin pentru verificări. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit ca cei în cauză sunt cetăţeni din Siria, Somalia şi Irak, treisprezece adulţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 52 de ani şi doi minori, cu vârste cuprinse între trei şi patru ani.

La cercetări, adulţii au declarat că au părăsit teritoriul Serbiei încercând să treacă fraudulos în România peste fluviul Dunărea, cu ajutorul unei ambarcaţiuni gonflabile.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img