joi, 25 aprilie, 2024

Cetatean roman cautat pentru contrabanda, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au depistat si retinut un barbat, urmarit international, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de executare a unei pedepsei privative de libertate, de catre Tribunalul Vaslui.

In data de 15 octombrie., in jurul orei 01.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare in tara, in calitate de pasager al unui microbuz, Vitalie S., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 38 de ani.

La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare, emisa de Tribunalul Vaslui la data de 22.08.2016, deoarece persoana in cauza avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda cu tigari.

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img