vineri, 29 martie, 2024

CFR introduce un nou tren pe ruta Constanta-Bucuresti

Distribuie:

Publicat:

 

CFR Călători introduce un tren nou InterRegio de la Constanţa spre Bucureşti, de luni până vineri, începând cu data de 8 martie 2021, potrivit unui comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES.

Trenul InterRegio 1684 va pleca de la Constanţa la ora 7:00 şi va ajunge la Bucureşti Nord la ora 9:17.

"Deschiderea companiei către călători, manifestată în 2020 continuă şi în 2021. Rămânem receptivi la nevoile şi aşteptările lor de transport, la sugestiile care ne sosesc pe canalele de comunicare special deschise pentru ei. Noi ne străduim să transpunem aceste sugestii în decizii utile cât mai multor clienţi. Aşa înţelegem să ne respectăm promisiunea de a pune călătorul în centrul deciziilor CFR Călători, astfel a fost gândit şi introdus din 8 martie 2021, între Constanţa şi Bucureşti Nord, şi trenul suplimentar InterRegio 1684. Şi cu siguranţă vom mai avea surprize plăcute pe relaţia Constanţa şi nu numai. Continuăm!", a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

Purtarea măşii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img