vineri, 29 martie, 2024

Cheloo si-a recunoscut VINOVATIA! Ce PEDEAPSA au cerut PROCURORII

Distribuie:

Publicat:

Procurorii DIICOT au dispus sesizarea instantei de judecata, cu acord de recunoastere a vinovatiei, in dosarul in care Catalin Stefan Ion, solistul trupei Parazitii, cunoscut cu numele de scena Cheloo, este cercetat pentru trafic de droguri de risc, potrivit unor surse judiciare. Acestea spun ca artistul a recunoscut ca a oferit prietenilor cannabis pentru consum, dar ca nu a vandut stupefiante. Surse apropiate dosarului au declarat pentru News.ro ca DIICOT a finalizat ancheta in care Cheloo este urmarit penal pentru trafic de droguri de risc si ca procurorii au sesizat Tribunalul Prahova dupa ce Catalin Stefan Ion a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei.

Potrivit acelorasi surse, artistul a declarat in fata procurorilor ca a oferit unor prieteni cannabis pe care il detinea pentru consum propriu, precizand ca nu a vandut stupefiante. In urma incheierii acordului de recunoastere a vinovatiei, procurorii au propus condamnarea lui Cheloo la doi ani de inchisoare cu suspendare, termenul stabilit de instanta de judecata pentru analizarea cererii fiind 17 mai.

In luna martie a anului trecut procurorii DIICOT Ploiesti au facut zece perchezitii in Bucuresti si in judetele Prahova si Ialomita, inclusiv la locuinta cantaretului Cheloo, intr-un dosar privind infractiuni de trafic de droguri. Cheloo a fost dus la sediul DIICOT Ploiesti, fiind suspectat si de consum de stupefiante, dupa ce la casa sa de vacanta de langa Breaza procurorii au descoperit cateva grame de cannabis. Intrebat de jurnalisti daca are ceva sa isi reproseze, acesta a spus: “Multe!“. De asemenea, intrebat cum se simte, Cheloo a raspuns: “Ca un lup intre oi”.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca solistul trupei Parazitii i-ar fi dat gratuit cannabis, in cateva randuri, unui investigator sub acoperire si unui colaborator al procurorilor DIICOT. Alte peste 80 de persoane, intre care foarte multi adolescenti, au fost audiati in acest dosar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img