marți, 23 aprilie, 2024

Cine a fost marea dragoste a Cristinei Topescu? Nu este vorba de Stefan Banica Jr.

Distribuie:

Publicat:

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin viata sa.

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu

Singura relatie pe care vedeta si-a asumat-o a fost cea cu Stefan Banica Jr, inceputa pe vremea cand fiecare facea primii pasi in cariera. Povestea lor de dragoste a durat cinci ani si a fost una cu nabadai. Gurile rele au sustinut in repetate randuri ca artistul ar fi agresat-o fizic de nenumarate ori pe fiica lui Cristian Topescu, chiar si in public. Aceleasi guri rele sustin ca Stefan Banica ar fi fost cel care ar fi pus punct relatiei, pentru ca se indragostise de Mihaela Radulescu, cu care s-a si casatorit la opt luni de la despartirea de Cristina.

Cristina Topescu a mai avut o relatie cu fostul senator Nicolae Dide insa si aceasta a fost la fel de toxica precum cea cu Stefan Banica Jr. Surse din anturajul fostei prezentatoare de la Antena 3 sustin ca, de data aceasta, Cristina ar fi fost cea care a pus punct relatiei, fiind satula de certuri, dar si de scandalurile in care Nicolae Dide era angrenat in permanenta.
”Primul iubit cu care Cristina a putut vorbi ca de la egal la egal”

Cea de-a treia relatie a Cristinei Topescu a fost cea cu analistul politic Dan Andronic:

    “ Dintre toti barbatii din viata ei, pe el l-a iubit si respectat cel mai mult. Cristina a avut parte de o poveste linistita, frumoasa, cu un barbat pedant, atent, cu mult bun simt. Un om cu o vasta cultura generala.
Primul iubit cu care Cristina a putut vorbi ca de la egal la egal. Dupa despartire au ramas amici, iar ea a vorbit la superlativ despre Andronic pana in ziua in care a murit”, a declarat un apropiat al Cristinei Topescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img