vineri, 19 aprilie, 2024

Cine e Andra Botez, concurenta care i-a uluit pe cei 100 de la Canta Acum cu Mine: „Mamica, s-a terminat, ai declansat o nebunie”

Distribuie:

Publicat:

Andra Botez i-a uluit pe jurati. Duminica trecuta s-a dat statul show-ului Canta Acum cu Mine, noua productie cu care Pro TV isi propune sa cucereasca audientele in primavara asta. Prima editie a fost plina de surprize, momente tensionate, dar si concurenti care i-au uimit pe jurati

Printre cei care i-au lasat muti de uimire pe membrii juriului se numara si Andra Botez, o tanara de 34 de ani, realizator radio la un post local. Aceasta i-a cucerit pe cei 100 cu energia sa debordanta si mai mult decat atat, a reusit sa mearga direct in finala

Andra Botez i-a lasat pe jurati cu gurile cascate

Prestatia realizatoarei radio a fost rasplatita cu adevarate ropote de aplauze. In plus, Andra a reusit sa-i ridice pe toti cei 100 in picioare. Juratii au fost atat de impresionati, incat nu au mai contenit cu laudele la adresa ei si chiar au cerut un „bis”.

„Nu am mai fost in niciun show de televiziune, e o provocare foarre mare. Ca artist, esti obisnuit sa daruiesti muzica celor din fata ta vazandu-i stand pe scaun si neridicandu-se, dar aici e mai mult decat a darui muzica, aici inseamna sa-i faci pe oameni sa te inteleaga asa cum esti pe deplin” , a dezvaluit Andra Botez, chiar inainte de a urca pe scena.

Tanara i-a cucerit pe toti cei 100

„De unde ai aparut? Sincer, m-ai blocat, m-ai spart! Pe cuvantul meu daca mai cant piesa asta vreodata, nu mai pot” , a spus Tibi Scobiola, vizibil impresionat de prestatia Andrei. Toti colegii au fost in asentimentul sau.

„Ceea ce e interesant este ca in seara asta am avut atat de multe genuri, voci, timbre, dar cumva s-a terminat apoteotic. Si faptul ca a venit si jazz-ul si despre ce e vorba in jazz – puterea de a improviza, puterea de a fi liber, puterea de a nu depinde de niste tipare, ci de a le depasi, de a crea ceva nou de fiecare data. Asta ai reusit tu, sa fii originala, sa fii altfel“ , a declarat si Loredana Groza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img