joi, 18 aprilie, 2024

Cine este Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”. Acesta a primit doua cutite de la juriul Chefi la cutite

Distribuie:

Publicat:

Andrei Ungureanu, cunoscut ca „omul cu Tourette”, a devenit cunoscut prin intermediul aplicației Tik Tok. El a ajuns pe scena iUmor și a fost câștigătorul sezonului 9 al emisiunii.

Cine este Andrei Ungureanu, omul cu Tourette

Andrei Ungureanu are 28 de ani și este din Miercurea Ciuc, județul Harghita. Acesta trăiește cu sindromul Tourette de 22 ani, atunci când părinții lui au descoperit că se strâmbă foarte des și face gălăgie. Sindromul Tourette s-a manifestat pentru prima dată la vârstă de doar 6 ani, iar cauzele au apărut de la plecarea mamei lui în Italia, dar și după ce un prieten l-a speriat.

Șoc la IUmor! Cea mai sexy concurentă, specialistă în videochat? Imaginile pe care le-ar vrea șterse din memoria internetului EXCLUSIV

„ Mi s-a declanşat şi pentru că mama a plecat din ţară, dar şi după o sperietură pe care am tras-o din cauza unui prieten. Există un moment declanşator”, a spus Andrei pentru Adevărul.

Andrei Ungureanu a hotărât să renunțe la școală la numai câteva luni de când fusese admis la un liceu bun din Miercurea Ciuc. Decizia a fost influențată de faptul că mulți colegi, dar și profesori, nu l-au acceptat din cauza comportamentului său cauzat de sindromul Tourette. Mai mult, cadrele didactice erau convinse că tânărul face ticurile intenționat.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img