joi, 28 martie, 2024

Cine este, de fapt, Alicia Bonita, femeia dezbracata de la Romanii au talent. Ce NU s-a spus la Pro TV! O stii de la Antena 1

Distribuie:

Publicat:

Alicia Bonita are 29 de ani si a reusit sa-i puna pe jar pe juratii de la Romanii au talent. Florin Calinescu a fost foarte incantat cand a urmarit cu atentie numarul de dans provocator pe care dansatoarea l-a pregatit pentru Romanii au talent si cu care a reusit sa treaca mai departe.

Florin Calinescu i s-a adresat galant pe numele de scena, Bonita, provocand rasete printre colegii lui de juriu. Putem spune ca juratul a fost cu adevarat cucerit de formele si de dansul lasciv realizat de concurenta. Acestea fiind spuse, actorul i-a oferit un «Da» din tot sufletul.

„Sunt din Bucuresti si cu acest tip de show-uri ma ocup. Fac acest tip de job de 11 ani in locuri organizate”, a spus Alicia Bonita dupa dans.

Totusi, in afara de Mihai Petre care se lasa greu de impresionat cand vine vorba de momentele de dans, ceilalti doi jurati au fost in asentimentul lui Florin Calinescu. Astfel ca, au reusit sa o trimita pe Bonita mai departe in urmatoarea etapa a competitiei.

„Pe Florin l-ai facut fericit. Niciodata nu a vorbit atat de mult. Mi se pare ca nu mai are rost sa adaug nimic”, a spus Mihai Petre.

„Noi ne-am bucurat cu totii”, a spus Smiley imediat dupa ce i-a oferit un halat cu care a acoperit-o repede pe concurenta.

Cine este, de fapt,  Alicia Bonita

Alicia Bonita a intrat in atentia presei, dar mai ales in atentia fotbalistilor dupa ce a dansat goala la emisiunea lui Capatos.

In 2012, Alicia Bonita si Steliano Filip au fost implicati intr-un mega-scandal, dupa ce fotbalistul a abordat-o pe Facebook. Ca sa o atraga in patul lui, Steliano s-a folosit de numele clubului din Stefan cel Mare. Toata discutia cu cei doi a fost postata de Alicia Bonita pe pagina sa de facebook. Tanara nu s-a lasat, asa ca fotbalistul s-a enervat si au trecut la ironii, injuraturi si amenintari! Toate cu greseli gramaticale grave, bineinteles:

Steliano Filip: Mai ai iubit la Dinamo?
Alicia Bonita: Care e problema ta?

Steliano Filip: Ba, bagami.as … ce figuri ai? Te.am intrebat ca te laudai.
Alicia Bonita: Vorbeste frumos taranule!

Steliano Filip: Frumoasooo…
Alicia Bonita: Nu am texte cu tine de asta tziam zis asa. Nu am limbajul tau de cartier.
Steliano Filip: Ma lasi ma cu limbaj de cartier. Esti si tu animatoare sau ce esti!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img