sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cine este, de fapt, feblețea Iuliei Vântur! “El a fost prima mea pasiune” Nu este vorba despre Salman Khan

Distribuie:

Publicat:

Toată lumea știe că Iulia Vântur are o relație, de mai mulți ani, cu celebrul actor indian, Salman Khan. Povestea lor de iubire este de notorietate, cu toate că ambii păstrează discreția și evită să vorbească despre relația lor sau planuri de viitor. Nu de puține ori, Iulia a mărturisit că îl admiră pe Salman pentru talentul său, dar iată că mai există un bărbat pentru care are mare admirație.

Cine este feblețea Iuliei Vântur

Într-un interviu acordat jurnaliștilor indieni, Iulia Vântur a mărturisit că există un actor celebru pe care ea îl admiră încă de când era mică. Vedeta a declarat că sunt multe persoane din industria cinematografică pe care le admiră, însă are o pasiune aparte pentru un anume actor. Este vorba despre Kabir Bedi. Din fericire pentru ea, Iulia Vântur a avut ocazia să-și întâlnească idolul în carne și oase.

Sunt foarte mulți pe care îi apreciez, însă este unul pe care îl admir de când eram copil. Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul „Sandokan’. El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult, a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur a trăit un moment cu totul special în India, când a cântat la un spectacol de premiere. Avea emoții mari, iar actorul ei preferat era acolo și a susținut-o. Vedeta nu va uita niciodată acea zi și acele clipe care au fost cu adevărat speciale pentru ea.

La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea. Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine, spune Iulia Vântur.

Cine este Kabir Bedi, actorul pentru care Iulia Vântur are o pasiune

Kabir Bedi și-a început cariera în teatrul indian și apoi a devenit actor în filmele de la Bollywood. El este unul dintre primii actori internaționali din India care a debutat în filmele indiene, a jucat în filmele de la Hollywood și a devenit o vedetă în Europa.

Cariera lui s-a întins pe trei continente (Asia, Europa și America de Nord) și a cuprins atât roluri în teatru, cât și în filme și în producțiile de televiziune.

În India este cunoscut pentru rolul împăratului Shah Jahan din filmul Taj Mahal: An Eternal Love Story și al ticălosului Sanjay Verma din blockbuster-ul anilor 1980 Khoon Bhari Maang.

Cine este, de fapt, feblețea Iuliei Vântur! “El a fost prima mea pasiune” Nu este vorba despre Salman Khan

În Europa, Kabir Bedi a devenit celebru în Europa pentru interpretarea piratului Sandokan în popularul serial de televiziune italian Sandokan – Tigrul Malaeziei și pentru rolul răufăcătorului Gobinda din filmul Octopussy (1983) al seriei James Bond.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img