vineri, 19 aprilie, 2024

Cine este dr. Mihai Craiu, cel care a pus-o la punct pe Olivia Steer! Drama traita de medic in timpul epidemiei de gripa ”Fiul meu a fost pacientul cu numarul 57”

Distribuie:

Publicat:

Dupa multi ani in care Olivia Steer  si-a expus parerile despre vaccinuri fara a avea o discutie directa cu un specialist, dr Mihai Craiu a reusit sa o puna la punct pe sotia lui Andi Moisescu, cu argumente!

Multi, foarte multi parinti au auzit despre dr Mihai Craiu, medic pediatru la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului ”Alessandrescu – Rusescu” si profesor la UMF „Carol Davila” din Bucuresti. Pe langa activitatea din spital, conf dr Mihai Craiu este cel care a infiintat Spitalul Virtual pentru Copii, o pagina de Facebook unde parintii primesc informatii si sfaturi pentru sanatatea copiilor lor.

Dr Mihai Craiu, cel care a confruntat-o in direct pe Olivia Steer pe tema vaccinarii, a trait in urma cu cativa ani o experienta traumatizanta cu propriul copil, care a fost ”pacientul 57” in epidemia de gripa din 2009.  A povestit acest lucru, in urma cu ceva timp, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

 ”Eu, ca parinte, asta am facut, mi-am vaccinat copilul in fiecare an! Am trecut si prin gripa pandemica, in 2009, pentru ca atunci nu era vaccin. Fiul meu a fost pacientul cu numarul 57. In momentul acela, serotipul AH1N1 nu era in vaccin. Acum, in ultimii ani, este!”, a povestit pediatrul.

Cum a contrazis-o dr Mihai Craiu pe Olivia Steer? Replicile care au facut-o praf

Olivia Steer, una dintre cele mai vocale antivacciniste de la noi, s-a confruntat in direct, la o emisiune de la Pro Tv cu medicul Mihai Craiu. Sotia lui Andi Moisescu a primit replica argumentata din partea medicului, care i-a demontat punct cu punct argumentatia. ”Diferenta dintre noi doi e ca eu nu am nevoie de cartea aia ca sa stiu ce scrie in ea, pentru ca eu ma confrunt zi de zi la spital cu pacientii care au aceste probleme“, a replicat medicul.

Cand Olivia Steer a adus in discutie aluminiul drept un factor declansator al autismului, replica medicului a fost: „Acei copii care se nasc si care sunt alaptati la san primesc in primele sase luni de viata mai mult aluminiu din laptele matern decat ar primi in primele sase luni din vaccinurile pe care trebuie sa le faca la diverse scheme vaccinale… Cred ca s-ar sti daca ar exista o relatie cauzala intre aluminiu care, apropo, vorbim de patru micrograme, in toate vaccinurile pe care le-ar putea primi un copil intr-o tara dezvoltata a Uniunii Europene“.

Asa cum era de asteptat, discutia din emisiunea tv a generat o adevarata nebunie in lumea virtuala, iar una dintre cele mai elegante reactii a venit din partea medicului Vasi Radulescu. „Se spune ca imaginile fac cat o mie de cuvinte. Avem (…) privire sfidatoare, mestecand guma, aberand pe teme medicale, intrerupand partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de balarii. In dreapta, il avem pe Craiu Mihai, un medic senzational si un om minunat, plin de bun simt, smerenie, toba de carte, ce sta de dimineata pana seara in spital si mai gaseste timp si pentru educatie medicala. Cred ca intalnirea de azi a fost necesara. La fel si imaginea asta. Sa nu le uitati”, a scris, medicul Vasi Radulescu pe contul de Facebook, despre confruntarea dintre Mihai Craiu si Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img