vineri, 26 aprilie, 2024

Cine este Eliza, din serialul Vlad, de la Pro TV! Cum arata Olimpia Melinte, cea care o interpreteaza

Distribuie:

Publicat:

Eliza, din serialul Vlad, inceput de curand la Pro TV, este personajul feminin principal. Olimpia Melinte este interpreta sa. Actrita este destul de cunoscuta datorita productiilor din care a mai facut parte. Frumoasa roscata are 32 de ani si este din Iasi, dar a venit la Bucuresti pentru a-si implini visul.

Se pare ca succesul i-a suras, astfel ca in anii de cariera a primit premiul TV Mania Awards: TV 1000 Sponsor Award. De asemenea, a fost nominalizata la Goia Award la categoria celei mai bune actrite. Iata in ce filme a jucat si cum a reusit sa aiba succes in cariera?

Cine este Eliza, din serialul Vlad?

Olimpia Melinte, interpreta noului serial de la Pro TV, Vlad, are 32 de ani si este din Iasi. Actrita a absolvit Facultatea de Arte „George Enescu” din Iasi, sectia arta dramatica, la clasa actorului Emil Coseru. Debutul l-a avut in lungmetrajul „Cele ce plutesc”. Rolul din acest prim film i-a adus 2 nominalizari la Galele GOPO 2010.

Olimpia Melinte, despre viata de familie: „A fost mereu echilibrul de care am avut nevoie”

Incitanta interpreta a personajului Eliza din serialul „Vlad” de la ProTV, actrita Olimpia Melinte a declarat, intr-un interviu pentru Formula AS ca familia este echilibrul sau. „Eu si Constantin suntem impreuna de la 17 ani si ne-am casatorit la 22. Daca nu ar fi fost el, n-as fi reusit multe lucruri in actorie. A fost mereu echilibrul de care am avut nevoie. Fiindca actoria e o meserie care te descopera foarte mult, te face foarte vulnerabil, esti expus in permanenta criticilor, lucrezi cu tine, cu ce ai mai de pret, iti pui tot sufletul in fata camerei. N-as fi putut face asta, daca n-as fi stiut ca am un loc al meu, un cuib la care ma pot refugia, in care ma asteapta Constantin. Cred ca si asta mostenesc tot de la moldovenii mei: imi place ideea de clan, de familie. Tin legatura cu matusile, verisoarele si nepoatele mele. Faptul de a fi cu totii impreuna de sarbatori imi da o mare implinire”.

Filmografie Olimpia Melinte

#Selfie 69 (2016)
Bucuresti NonStop (2015)
Cel Ales (2015)
#Selfie (2014)
Proiecte de trecut (2014)
O lume noua (2014)
Canibal (2013)
Plansa (2013)
Sette opere di misericordia (2011)
Draft 7 (2010)
Cele ce plutesc (2009)
Pisi Pisi Pam Pam (2008)
Dublaje

Disney Channel
Sunt in formatie – Lana
Totul pentru dans – Rocky Blue
Bafta Charlie – Teddy Duncan
Lemonade Mouth – Olivia White
Magicienii din Waverly Place – Julieta Van Heusen
O viata minunata pe punte – Maddie Fitzpatrick
Prieteni si Adversari – Halley Brandon
K.C. sub acoperire – K.C. Cooper

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img