marți, 23 aprilie, 2024

Cine este și cu ce se ocupă în prezent primul iubit al Simonei Halep! A fost marea dragoste a sportivei

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep este din nou o femeie singură, după ce a divorțat la notar de afaceristul Toni Iuruc. Detaliile separării au vuit în presa din România, dar și în cea internațională, motiv pentru care ziariștii au săpat mai adânc și au descoperit informații picante despre viața amoroasă a sportivei.

Totul a pornit de la o întrebare a organizatorilor turneului de la Cincinnati, competiție pe care Simona a părăsit-o înaintea partidei din turul 2. Întrebată despre prima sa iubire, jucătoarea din Constanța a dat un răspuns evaziv, dar a oferit câteva indicii importante.

Simona Halep, declaraţii despre misteriosul Andrei

„Asta a fost acum multă vreme. Nu-mi mai amintesc”, a spus Halep, „fentând” cu grație întrebarea. Prima iubire a Simonei Halep se pare că a fost antrenorul Andrei Mlendea, pe vremea în care jucătoarea avea doar 18 ani, a scris spynews.ro Cei doi s-au despărțit la scurt timp, iar câţiva ani mai târziu au mai dat o şansă iubirii lor.

Mlendea era cel care o antrena pe Simona Halep la vremea respectivă, până la începutul anului 2013, când au încheiat colaborarea pe ambele planuri, atât sportiv, cât și sentimental. Gurile rele susțin despre Andrei Mlendea că a fost concediat chiar de tatăl Simonei, Stere Halep. Totul ar fi avut loc în momentul în care acesta a simțit că între cei doi se înfiripă o relație.

Andrei Mlendea e fiul fostului primar al Beiușului, Petru Căluș Mlendea, fost director la mai multe societăți și șef de promoție. Chiar dacă Andrei Mlendea susținea în interviuri că a făcut tenis numai de plăcere, el a fost campion național de juniori, apoi campion european “și pe Est și pe Vest” tot la nivel de juniori, la 16 ani.

După ce a obținut aceste performanțe la nivel național și European a fost luat să se antreneze la Brașov. Andrei a fost doi ani în America, a venit după el chiar marele tenisman Michael Chang care l-a dus la academia din Fort Worth, Texas, unde s-a pregătit doi ani. Mama lui și l-a dorit acasă, iar Andrei s-a întors. A intrat ulterior în antrenorat, scrie capital.ro. Prima pe care a antrenat-o a fost Irina Begu.

Primul iubit al Simonei Halep are doi copii

Surse din tenis spun că la originea despărțirii profesionale a Simonei de Andrei Mlendea ar fi însuși Ion Țiriac care, de câte ori un tenismen promitea din punct de vedere al prestației pe teren, încerca să-i impună un antrenor agreat de el. La vremea respectivă însă Andrei Mlendea credea că fosta tenismenă Virginia Rujici, manager al Simonei, l-ar fi preferat pe Adrian Marcu în locul său, pe care îl cunoștea mai bine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img