vineri, 26 aprilie, 2024

Cine este și cum arată soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală. Au împreună 4 copii

Distribuie:

Publicat:

Cine este și cum arată soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală. Preotul Visarion Alexa a declarat mereu că are o familie fericită, cu patru copii și nu demult i-a făcut o adevărată declarație de dragoste soției sale, chiar în aceeași perioadă în care s-ar fi petrecut fapta pentru care este acuzat acum, respectiv hărțuirea sexuală a unei enoriașe.

Visarion Alexa, preotul de la „Biserica Pogorârea Sfântului Duh' din cartierul bucureștean Militari, a fost acuzat de una dintre enoriașele sale de agresiune sexuală. Oamenii se întreabă oare cine este și cum arată soția preotului acuzat de hărțuire sexuală, faptă recunoscută de Visarion Alexa.

Cine este și cum arată soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de hărțuire sexuală

Preotul și-a recunoscut fapta și consideră că a fost ispitit, însă șocul e și mai mare în rândul enoriașilor care știau că părintele are o familie fericită și un înger de soție pe care o iubește nespus.

Un personaj extrem de discret, Visarion și-a ținut mereu ascunsă soția, mama celor patru copii ai săi.

România TV a aflat că soția preotului Visarion Alexa este educatoare la o grădiniță britanică. Claudia Alexa și-a serbat ziua în luna aprilie, moment în care soțul său i-a făcut o declarație publică de dragoste pe rețelele de socializare.

„Când i-am povestit Părintelui Sofian despre ea, a dorit să o cunoască. Au stat mult timp de vorbă. Avva a povățuit-o blând din tainele casei preotului.

Ce i-a zis atunci, pentru ea a devenit un testament duhovnicesc și-l împlinește cu sfințenie și iubire. E lumina casei noastre, iubirea și liniștea.

Ani binecuvântați, nesfârșiți, în lumina Soarelui neapus, iubita mea!', a scris preotul Visarion Alexa.

Ce spunea preotul Visarion Alexa despre iubire

Visarion Alexa a vorbit deschis despre relația dintre bărbat și femeie și mesajul său a fost apreciat de publicul larg.

'Bărbaţii iubesc cu ochii, iar femeile cu urechile. Băiatul face biometrie, el măsoară, nu aude, în schimb, fata e altfel, ea dacă aude ceva ce nu îi place, tonul vocii sau ceva idei, poate fi el rupt din stele că nu îi cade cu tronc.

Ea are nevoie, auzul e foarte important, prea puţin o interesează dacă are burtică sau dacă este chel, sau dacă are acnee. O să vedeţi femei foarte frumoase cu bărbaţi urâţi. Explicaţia e că femeile iubesc cu urechile.

Ah… aş putea să spun că iubirea este ca o vrajă. Simţi un efect magic şi trăieşti o întreagă magie, dar iubirea asta uşor magică e ca focul de paie. Trece repede şi lasă amăaraciune. O astfel de iubire extrem de însiropată şi de puternică din punct de vedere al pasiunii epuizează oamenii şi îi alungă', transmitea Visarion Alexa într-un discurs mai vechi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img