vineri, 19 aprilie, 2024

Cine este mama lui David Popovici. Motivul pentru care nu își laudă niciodată fiul, deși acesta e campion mondial la natație

Distribuie:

Publicat:

Cine este mama lui David Popovici. Femeia nu îl laudă niciodată pe campionul mondial la natație!

Cine este mama lui David Popovici. Numele campionului mondial la natație stă pe buzele tuturor de ceva vreme, însă puțini știu detalii despre familia sa. 

Cine este mama lui David Popovici

Pe David Popovici, cel supranumit „Racheta din România”, „Regele David”, „Micul Google” sau „Kahuna” îl cunoaște toată lumea fără doar și poate. Tânărul a reușit la doar 17 ani să câștige aurul la 100 și 200 de metri liber în cadrul aceluiași campionat. Totodată, în data de 15 august 2022 a obținut o nouă victorie uluitoare, anume medalia de aur la Campionatul European de Natație de la Roma.

Însă, puțini știu cine este mama lui, dar și faptul că acesta nu îl laudă pe campion niciodată.

Georgeta Popovici este o femeie modestă, care a declarat împreună cu soțul ei, Mihai Popovici, că nu vor ieși în public deoarece consideră că numărul unu și numărul doi sunt David și antrenorul său, Adrian Rădulescu, notează digisport.ro. Astfel, mama campionului mondial la natație activează în domeniul asistenței sociale, însă a absolvit și un curs de ofițer control doping în 2021:

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img