vineri, 19 aprilie, 2024

Cine este Robert Glință, al doilea înotător român care participă la Campionatul Mondial de la Budapesta

Distribuie:

Publicat:

Robert Glinţă are 25 de ani și este un înotător român destul de cunoscut în lumea sportului. Tânărul va participa la Campionatul Mondial de la Budapesta. A participat la multe competiții și a reușit să-și facă numele auzit.

Robert Glinţă, în vârstă de 25 de ani, este un înotător român, din Pitești, care a reușit multe performanțe de-a lungul timpului, participând și la numeroase competiții. Tânărul a fost singurul din țara noastră care a reușit să ajungă în faza finalelor de la Jocurile Olimpice din anul 2016, moment în care a obținut locul 9, la propa de 100 m spate, cu un timp de 53 de secunde și 50 de sutimi.

Tânărul sportiv nu a fost pasionat doar de sportul pe care îl practică acum, ci și și de karate. Robert Glință a fost student la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș Bolyai.

Ce a spus despre David Popovici

Fără doar și poate, David Popovici, a reușit să impresioneze pe toată lumea la Campionatul Mondial de Natație. Robert Glință a fost plăcut surprins de reușita sportivului, susținând că este de-a dreptul „uluitor”

„Super-tare puştiul ce a reuşit şi de data aceasta. Este prea greu de descris în cuvinte. Vă spun numai aşa. Imaginaţi-vă că până să înceapă acest Campionat Mondial, România nu a avut niciodată un campion mondial la masculin. Dintr-o dată, David la 17 ani câştigă două medalii de aur la acelaşi campionat mondial. Uluitor este puţin spus. Este fabulos. Mă bucur enorm pentru el şi pentru nataţia românească. Noi avem istoria noastăr cu multă muncă în spate şi putem să inspirăm mulţi copii”, a spus Robert Glinţă, potrivit as.ro

David Popovici a devenit campion modial datorită probelor de 100 și 200 de metri liber și a reușit să-l impresioneze pe Robert Glință.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img