joi, 25 aprilie, 2024

Cineva sa il scoata pe primarul municipiului Vaslui pe strazile care arata ca dupa bombardamente – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Municipiul Vaslui e ciuruit de gropi, primarul Paval sta ascuns in birou , iar soferii trebuie să-şi rupă maşinile în toate gropile care au pus stăpânire de ceva vreme pe întreg orașul . Majoritatea străzilor arată ca după bombardament. În multe zone , străzile au fost sparte de-a valma pentru înlocuirea țevilor de apă. Se pare că lucrările au fost făcute în bătaie de joc, iar în unele locuri trebuiesc reluate . Nici acolo unde s-a turnat asfalt acum un an sau doi nu e mai bine.

Îngerașii din primărie au descoperit că au impus termeni de garanție derizorii, așa că reparațiile se vor face tot pe banii din buzunarele vasluienilor. Aproape toate strazile au astfaltul ciuruit. Sunt atat de multe cratere, incat soferii nu mai stiu pe unde sa treaca, mai ales daca au un autoturism cu garda mica la sol. Probleme sunt si acolo unde s-au finalizat lucrarile la rețeaua de apă.

“România,țara lucrului făcut de mântuială! La parterul blocului 304,sc I, din Ana Ipătescu, în urma lucrărilor de modernizare a rețelei de apă,ne-am trezit cu acest crater imens la baza blocului(prin care se poate strecura lejer o persoana adultă) care dă exact în subsolul blocului. Este foarte periculos atât pentru siguranță blocului cât și pentru siguranța cetățenilor, dar și a animalelor de companie. Firma care s-a ocupat de această lucrare si-a luat tălpășița și a plecat , lăsând în urma ei nereguli mari ”, a scris o vasluiancă pe rețelele de socializare.

Cam așa arată un oraș al cărui primar nu este în stare să aducă infrastructura așezării pe care o conduce, la nivelul anului 2021. Primarul Vasile Paval e plin de nemultumiri, se pare ca are cunostinta despre bataia de joc din oras, dar nu a luat pana acum nicio masura impotriva celor vinovati. Ba din contra, primaria a decontat toti banii celor care au asfaltat in bataie de joc. Pesedistul Vasile Paval recunoaste ca ar fi putut trage la raspundere constructorii, dar spune ca nu a facut-o. Oricum Vasile Paval are alte preocupari! Blocurile care se ridica haotic in oras si de pe urma carora baietii domniei sale castiga consistent, ar fi una din prioritati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img