vineri, 29 martie, 2024

Ciprian Sfichi, politistul taiat cu sabia de un interlop are nevoie de ajutorul nostru! Impreuna putem sa ii multumim

Distribuie:

Publicat:

In urma cu un an, Ciprian Sfichi a fost atacat cu o sabie de un interlop si a ajuns in stare grava la spital. Politistul si-a petrecut mai tot timpul in unitati medicale, iar acum are mare nevoie de ajutor.

Ciprian Sfichi s-a pensionat pe caz de boala. Desi a scapat miraculos, el a primit un diagnostic foarte grav de la medici. Recuperarea lui din strainatate este extrem de costitisitoare. Ciprian Sfichi si familia lui nu isi pot permite costurile. Barbatul este casatorit si are doua fetite, iar pensia nu ii ajunge si pentru tratamentul pe care trebuie sa il faca. Colegii lui au lansat o campanie pentru a-l ajuta.

„Ciprian Sfichi este un fost luptator”
„In urma cu un an, in timpul unei perchezitii domiciliare, Ciprian Sfichi, fost luptator SAS in cadrul IPJ Suceava, (in prezent pensionat pe caz de boala), a fost atacat cu o sabie de un interlop, fiind lovit puternic in cap. In urma loviturii, lui Ciprian i-a fost crapat la propriu capul pana la nivelul nasului, doar pregatirea fizica deosebita si sansa facand ca acesta sa scape cu viata. In prezent Ciprian sufera de HEMIPAREZA STANGA SPASTICA SECHELARA PARTIAL BRAHIALA, avand nevoie de recuperare intensiva de urgenta in strainatate, aceasta fiind foarte costisitoare, deoarece necesita ingrijiri in mediul specializat si de durata. Ciprian este un fost luptator, un fost ”mascat”, cum il numesc unii si are o familie de intretinut din pensia foarte mica pe care o primeste, o sotie si doua fetite. Eu cred ca si-a facut datoria cu onoare si sacrificiu fata de noi. A pus la pamant destui infractori periculosi, astfel incat noi sa ne aflam in siguranta. Nu stiu ce a facut Ministerul Afacerilor Interne pentru el si nici nu ma mai intereseaza. Ne-am obisnuit cu lipsa de empatie. Stiu insa ca noi nu suntem lipsiti de empatie. Orice leu poate fi o sansa de recuperare pentru Ciprian. Nu conteaza daca nu poti sau nu ai de unde dona, te rog sa distribui aceasta postare. Multumesc!”

CONT BRD ROMANIA 
Sfichi Dan Ciprian 
IBAN : RO 71BRDE340SV15605983400”, acesta este mesajul postat pe pagina de Facebook „Politistii au umor”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img