vineri, 29 martie, 2024

Circ in toata regula! Un parinte din Iasi a vrut sa protesteze in fata Politiei. Spune ca fata lui a fost hartuita de un politist – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un parinte care sustine ca fata lui ar fi fost hartuita de un politist a vrut sa protesteze • Barbatul spune ca nu s-a luat nicio masura dupa ce fiica sa minora ar fi fost agresata de omul legii • Povestea este intr-un fel cusuta cu ata alba, iar cercetarile continua

Circul din comuna ieseana Gorban continua. Daca in urma cu ceva timp un parinte il acuza pe unul dintre politistii din sat de hartuire, iata ca lungul sir al acuzatiilor continua. Ieri barbatul a avut de gand sa protesteze in fata postului de Politie Gorban si sa traga un semnal de alarma.

Socoteala de acasa nu s-a potrivit insa cu cea din targ, iar barbatul care a sustinut tot timpul ca politistul din sat a agresat-o sexual pe fiica sa nu a mai protestat pentru ca risca sa fie amendat.

Catalin Popovici, tatal fetei, arunca acuzatii grave catre ajutorul sefului de post din comuna Gorban care este acuzat ca ar fi vrut sa intretina relatii sexuale cu o minora de 16 ani. Parintii fetei spun ca politistul a sarutat-o pe urechi, pe gat si ar fi aruncat-o pe un pat. Povestea incepe in urma cu mai multi ani, cand fata s-a atasat de familia politistului.

Familia Popovici sta la cativa metri de familia politistului acuzat. Inca de mica, fata, acum devenita asa-zisa victima, dupa cum sustine chiar ea, ar fi lucrat in familia politistului. Ea o ajuta pe nevasta omului legii atat in gospodarie, cat si in magazinul pe care il detine. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca intr-o zi politistul Dan Gabriel Enache sa-i faca avansuri minorei.

Desigur, intreaga situatie a fost si este sub semnul intrebarii, avand in vedere ca exista doar declaratiile fetei si ale politistului, fara martori si fara imagini de pe camerele de supraveghere.

A vrut sa protesteze

Tatal fetei, Catalin Popovici a spus ca a vrut sa protesteze in fata postului de politie. "A trecut mult timp si nu s-a luat nicio masura. Nu este normal. Fata mea a fost abuzata si nu are niciun motiv sa minta. Nu ma las pana nu se va face dreptate", a spus barbatul. Tatal adolescentei a spus ca va merge pana in panzele albe dupa dreptate.

"Fiica mea a fost la munca la politistul Enache Dan Gabriel. El a chemat-o in dormitor sa discute cu el, dar nu i-a zis ce si cand. A inceput discutia… I-a zis «da-mi un pupic». Dupa ce i-a spus asta, fata i-a zis ca nu. El atunci a inceput, a sarutat-o pe ureche, pe gat, pe obraz, pe gurita si fata il respingea. Pe urma el a inceput sa o descheie la vesta si a impins-o pe pat. Dupa aceea i-a pus mana pe abdomen, iar fata atunci s-a ridicat de pe pat fortat si a plecat acasa", a spus tatal adolescentei.

In acest caz inca nu s-a facut lumina. O ancheta interna este in desfasurare la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, iar Parchetul de pe langa Judecatoria Raducaneni face cercetari intr-un dosar penal deschis in aceasta cauza. Totusi, de pe 1 februarie politistul va fi detasat la Postul de Politie din comuna Grozesti, nu va mai ramane la Gorban.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img