vineri, 19 aprilie, 2024

CIRC la DNA! Laura Codruta Kovesi isi testeaza PROCURORII cu DETECTORUL DE MINCIUNI

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluiri incredibile din interiorul Directiei Nationale Anticoruptie. Dupa inregistrarile explozive cu Laura Codruta Kovesi prezentate de Romania TV, in DNA s-ar fi demarat o ancheta.

In DNA s-ar fi demarat o ancheta dupa aparitia publica a inregistrarilor cu Laura Codruta Kovesi. Procurorul cazului i-ar ancheta pe colegii lui pentru divulgare de informatii. Procurorii DNA care au fost la sedinta unde a fost inregistrata Kovesi ar putea fi testati cu aparatul poligraf. Este vorba de o masura in ancheta care zguduie DNA dupa inregistrarile cu Laura Codruta Kovesi pe care Romania TV le-a facut publice. Toti cei care au participat la sedinta sunt testati pentru aflarea adevarului.

Romania TVa prezentat o inregistrare cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in care aceasta i-ar spune procurorului Jean Uncheselu ca isi doreste sa “ajunga mai repede” la “domnul premier” care a semnat “contractele cu casele”.

DNA anunta ca deschide un dosar penal dupa aparitia inregistrarilor in care Laura Kovesi vorbeste despre instrumentarea dosarelor penale. DNA sustine ca inregistrarile nu sunt reale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img