marți, 23 aprilie, 2024

Cisterna ieșită inafara spațiului carosabil in zona Dobrina de la intrarea in Husi spre Crasna – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE

Marți, 23 martie, în jurul orei 17:27, pe drumul european E581, la intrarea în Huși dinspre Vaslui, s-a produs un grav accident rutier în care o autocisternă care transporta 30 de tone de motorină s-a răsturnat peste un stâlp de tensiune. Șoferul autocisternei, în vârstă de 41 de ani, este rănit și a fost transportat la CPU Huși. Acesta prezintă un traumatism cranian .

La fața locului se intervine în acest moment cu 3 autospeciale. În acest moment circulația se desfășoară pe o singura banda, alternativ. La locul accidentului s-au deplasat Prefectul Județului Vaslui Marcel Lăudatul, Subprefectul Mircea Gologan și Inspectorul Șef al ISU Vaslui Colonel Niculae Tâtaru pentru a evalua situația.

Vom reveni cu detalii.

 

Stire initiala

Sectia Husi intervine cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în municipiul Huși, în Zona Dobrina. În accident este implicată o autocisternă încărcată cu motorină, autovehiculul de mare tonaj răsturnându-se peste un stâlp de tensiune.

Din primele informații, nu sunt persoane încarcerate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img