vineri, 29 martie, 2024

Cisterna răsturnată in municipiul Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui a intervenit in dupa-amiaza zilei de miercuri, 28 aprilie, cu patru autospeciale și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate la un accident rutier produs în zona Dobrina, în apropierea municipiului Huși. 
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit răsturnat un autovehicul de mare tonaj, o autocisternă încărcată cu GPL. Din autocisternă nu au fost scurgeri de GPL, existând scurgeri de combustibil din rezervorul autocisternei. Echipajele de intervenție au asigurat măsuri PSI  (balizarea zonei, deconectarea bornelor bateriilor, îndepărtarea resturilor de material plastic de pe șosea, sablarea și spălarea carosabilului) și au evaluat starea medicală a conducătorului auto, acordându-i șoferului primul ajutor medical. 
Șoferul autocisternei  un bărbat în vârstă de 34 ani, a suferit câteva escoriații în zona capului, iar după acordarea primului ajutor a refuzat transportul la o unitate medicală. 
În acest moment, la fața locului a mai rămas o singură autospecială cu un echipaj de stingere care va asigura măsurile PSI până mâine dimineață. Celelalte autospeciale și echipaje au fost retrase în subunități.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

 

UPDATE : se circula alternativa pe câte un sens . 
O cisterna încărcată s-a răsturnat in virajul de la intrarea in municipiul Husi către Crasna. La fata locului sunt echipaje ale pompierilor, polițiștii și cei de la jandarmerie . Circulația este blocată complet in aceste momente pe ambele sensuri . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img