marți, 23 aprilie, 2024

Clubul Rotaract Vaslui:„Condu prudent, alege viata!”

Distribuie:

Publicat:

Clubul Rotaract Vaslui organizeaza prima editie a campaniei de siguranta rutiera „Condu prudent, alege viata!” in parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Politie-Serviciul Rutier si Primaria Municipiului Vaslui.
Aceasta campanie se adreseaza in primul rand soferilor participanti la traficul rutier care vor putea incerca pe pielea lor, cu ajutorul simulatorului de accidente “Crash”, senzatiile unei ciocniri la viteza mica si isi vor putea imagina efectele devastatoare ale unui impact similar la viteza mai mare.

Membrii Clubului Rotaract Vaslui
vor distribui soferilor aflati in trafic autocolante cu mesajul proiectului “Condu Prudent, alege Viata!”, precum si un pliant referitor la importanta conducerii preventive.

Evenimentul va alea loc in ziua de luni, 18 iulie 2016, intre orele 09:00-12:00 si sambata, 23 iulie, intre orele 10:00-12:00,  in Centrul Civic Vaslui.

Campania, a fost initiata in 2008 de catre Clubul Rotaract Iasi si se desfasoara la nivel districtual in peste 15 orase. Campania are in vedere sensibilizarea conducatorilor auto asupra accidentelor rutiere numeroase, cauzate cu preponderenta de imprudenta si comportamentul agresiv la volan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img