joi, 25 aprilie, 2024

Cod roșu de intervenție în Botoșani. Accident cumplit în care a fost implicat și un microbuz

Distribuie:

Publicat:

Accident rutier produs între un microbuz și 2 autoturisme, în Botoșani, unde s-a declanșat codul roșu de intervenție. Misiunea este dinamică. Circulația este oprită.

Cod roșu de intervenție în Botoșani

Un accident rutier s-a produs duminică, 5 ianuarie, între un microbuz de transport persoane și 2 autoturisme, în localitatea Gorbănești, pe DN 29 D. A fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului. Spre zona incidentului au fost trimise 2 mașini de stingere, o descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD și 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Accident rutier produs intre un microbuz de transport persoane si 2 autoturisme, in localitatea Gorbanesti, pe DN 29 D. Avand in vedere numarul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie, care presupune suplimentara resurselor medicale la fata locului”, a transmis Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

13 persoane sunt implicate

În urma accidentului, 13 persoane sunt implicate – 9 din microbuz și 4 din autoturism. Una dintre victime este în stop cardio-respirator și i se aplică măsuri salvatoare de viață de către echipajele aflate la locul accidentului. Alte 7 persoane vor fi transportate de urgență la spital, pentru investigații suplimentare.

sursa: playtech.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img