vineri, 29 martie, 2024

Codrin Stefanescu arunca bomba! “80% din primarii PSD, vizati de anchete ale ANI, DNA si ale Parchetului”. A fost desfiintat capitalul romanesc

Distribuie:

Publicat:

Dupa dezvlauirile din ultima perioada referitoare la protocoalele secrete incheiate de Serviciul Roman de Informatii, cu DNA si Parchetul General, Codrin Stefanescu, unul dintre liderii PSD a declarat ca in interiorul partidului exista o stare de revolta si de ingrijorare referitoare la actiunile statului paralel. "Exista în PSD o stare de revolta si de îngrijorare. Acum, cu desecretizarea protocoalelor, ne dam seama cu totii cât de ticaloasa si de securista a fost justitia si cât de toxic a fost acest sistem. Ne punem întrebarea daca, în baza acestor protocoale, mii de colegi de-ai nostri care au fost anchetati nu cumva merita sa li se anuleze dosarele. Acum ne dam seama ca am avut: protocol ilegal între servicii si DNA, monitorizari ilegale, probe falsificate. Exista o discutie la nivel de teritoriu cu foarte multi avocati, daca nu cumva toti acesti oameni au fost hartuiti, anchetati, unii condamnati în mod ilegal în momentul de fata", a spus Codrin Stefanescu. Liderul PSD a anuntat ca 80% din primarii PSD sunt vizati de anchete.

"A fost perioada, de pe vremea USL pâna-n prezent, cand aproximativ 80% din primari erau vizati de o forma de ancheta- ANI, DNA, Parchet. Ne dam seama acum ca orice fel de denunt, inclusiv anonim, sau creat, cum spunea Vlad Cosma: m-au pus sa scriu si sa dau nume false, a fost baza unui dosar penal. Pe baza acestui dosar penal, au fost anchetati colegii mei cu familiile lor, cu copiii lor, cu parintii lor si au fost monitorizati si ascultati cu totii de o maniera care te lasa fara replica. Ma uit la familia Cosma, în prima instanta au luat 8 ani tatal, respectiv 5 ani fiul pe nimic, toate probele fiind falsificate de la un cap la altul si, cu toate acestea, oamenii acestia erau la un pas sa intre în puscarie. Avem colegi anchetati, avem colegi inclusiv la puscarie pe niste dosare, cum e cazul lui Nicusor Constantinescu", a acuzat Codrin Stefanescu.

A fost desfiintat capitalul romanesc

Liderul PSD a anuntat ca oamenii sunt disperati dupa aflarea adevarului. "Haideti sa împartim lucrurile în trei. Cetatenii sunt disperati dupa adevar. E o foame nebuna dupa adevar. Vor sa afle toata mizeria asta din spatele cortinei. Nu mai merge cu jumatati de adevar. Eu ma uit si în spatiul online si pentru ca sunt consumator de spatiu online vad exact cum sta situatia. Am trait cea mai neagra epoca pentru toti!", a precizat Codrin Stefanescu. El a explicat si ce înseamna, din punctul sau de vedere, ce înseamna aceasta perioada neagra: "A fost desfiintat capitalul românesc, oameni de afaceri bagati la puscarie, Afaceri pierdute, terminate, închise, locuri de munca pierdute… A fost o nebunie! Mai mult, vine domnul senator Savu, fost membru al Comisiei de Contrul al SRI si fost ofiter SRI pe vremuri, care spune de alte metode. Metoda "Cum sa-i luam afacerea românului". Îti deschidea un dosar, apoi faceau doua, din doua faceau patru, la un moment dat omul de afaceri nu mai putea, de dimineata pâna seara statea cu avocatii sa-si apere familia si sa-si apere viata, sa nu se duca la puscarie. si când nu mai putea si era disperat, fiecare secunda din viata lui era monitorizat, îl filmau si-l înregistrau în dormitor cu familia, cu nevasta, si acasa, si pe copii, si-n masina, si la serviciu si peste tot si avea 12 dosare penale, apoi brusc – spune domnul Savu, la Comisie – apare un baiat cu ochi albastri cu procurorul si cu "domnul Popescu" si i se spune: domnul Popescu este asociatul dvs, începând de astazi, cu 50%. Si daca-i dati gratis 50% din actiuni dosarele s-au închis", a conchis liderul PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img