joi, 25 aprilie, 2024

Codrin Stefanescu, ATAC dur la Tudorel Toader: ‘Regret ca domnul Nicolicea nu este ministrul Justitiei’

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, îl critică în termeni duri pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe care îl acuză că dă doar explicaţii complicate, în loc să acţioneze. Ştefănescu are şi un nume de ministru în locul lui Toader.

"De la momentul venirii domnului Tudorel Toader în funcţia de ministru, eu am avut dubii. Un om care a fost de acord cu legile Big Brother la un moment dat în viaţă nu se poate schimba", a afirmat Codrin Ştefănescu, luni seara, la Antena 3. "Regret că domnul Nicolicea nu este ministrul Justiţiei", a mai spus secretarul general al PSD.

„"Aștept o ordonanță privind amnistia și grațierea. Amintesc că în dosarul Telepatia mai sunt încă nouă oameni în pușcărie. În ultimul an de zile a fost distrus extrem de mult capitalul românesc. Au fost băgați la pușcărie jurnaliști, medici, abuzuri de neînchipuit. De aceea am luat niște decizii, Liviu Dragnea a vorbit foarte clar. Sistemul merge cu noi la rupere de oase, vom merge și noi la rupere de oase. Vom face plângere penală pentru înaltă trădare. Iohannis joacă împotriva României și contra țării, pentru un sistem foarte toxic", a mai declarat Codrin Ștefănescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img