joi, 28 martie, 2024

Codrin Stefanescu, reactie neasteptata dupa scandalul de la DNA Ploiesti: “Tudorele, fa ceva!”

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus ca Tudorel Toader, ministrul Justitiei, trebuie sa ia o decizie dupa inregistrarile difuzate de Antena 3 care redau discutii purtate de procurorul sef al Serviciului Teritorial Ploiesti – Onea Lucian si Vlad Cosma.

”Asteptam o reactie a Procurorului General, n-a venit, o reactie a ministrului Justitiei, n-a venit. Fac apel la ministrul Justitiei, Tudorele, fa ceva! M-am uitat si eu la dezvaluiri si nu ca am fost socat, e demonstratia clara ca lucrurile sunt stricate. Trebuie facut ceva urgent, lucrurile au luat-o razna total in Romania. In fiecare zi ni se spune din interiorul sistemului ce nenorociri si ce chestii oribile se pot produce si vad ca oameni care au functii sa poata lua masuri, nu le iau. Tudorel Toader trebuie sa faca ceva concret. Nu stiu, Corpul de control, lucrurile sunt destul de clare. Ei au inceput sa decida cine va fi prim-ministru in tara asta si cine nu? Aflam azi cu stupoare ca in spate e aceasta forta care incearca sa decida. Stiti ca si noi avem problemele noastre acute, in fiecare zi aflam lucruri ciudate despre colegii nostri, nu mai putem sta cu bratele incrucisate” a spus Codrin Stefanescu, pe treptele sediului PSD.

CITESTE SI: Dezvaluiri incendiare despre cum se falsifica probele in dosarele DNA! In ce tara traim?

Fostul deputat PSD Vlad Cosma a dezvaluit intr-o serie de inregistrari prezentate la Sinteza Zilei,cum sefii DNA Ploiesti, in frunte cu procurorul-sef Onea Lucian si cu celebrul procuror Negulescu fabricau dosare impotriva lui Victor Ponta, Sebastian Ghita si a familiei Cosma. Mai mult, acestia il amenintau pe Vlad Cosma ca ii vor aresta sora.

"Din acest grup organizat fac parte Onea Lucian, procuror sef al DNA, Deaconu Giruela, printre altele si nasa dnului Onea, celebrul procuror suspendat Negulescu, cat si politistii judiciari Mihai Iordache si Florea Gabriel. Scopul lor era sa inventeze dosare, pe baza probelor fabricate. In acest mod a fost promovat Negulescu, zis Portocala impreuna cu procurorul Onea fabrica probe pentru dosarul care il viza pe premierul Ponta. Grupul infractional a asteptat si au inceput sa faca probe impotriva premierului si a celor din jurul sau.Asa a aparut dosarul Hidro. Comanda primita era sa se inventeze probe din care sa rezulte ca banii au ajuns prin deputatul Ghita in campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta.

In data de 24 aprilie 2015, dupa ce am devenit suspect in dosarul Hidro, procurorul Negulescu m-a invitat la masa alaturi de alte persoane.Dupa ce a consumat mai multe sticle de vin, mi-a spus ca tine foarte mult la sora mea si ca e suparat ca procurorul Onea vrea sa ii faca un dosar.

Constient fiind ca ne mai fabricasera 4 dosare penale si ca sora mea creste singura un copil de 5 ani, am acceptat propunerea de a ma intalni cu procurorul Onea.

Asa a iesit dosarul Hidro

Dupa ce Ponta a pierdut, au fabricat probe impotriva premierului si a celor de langa el. Asa a iesit dosarul Hidro. S-au inventat probe. Grupul infractional de procurori de la DNA Ploiesti au fost abuzivi si nelegali. Datorita relatiilor de prietenie ale surorii mei cu el, Negulescu m-a invitat la masa. Dupa ce a consumat 4 sticle de vin mi-a spus ca tine la sora mea. Mi-a spus ca Onea vrea sa ii faca dosar si ca vrea sa-l aresteze pe Sebastian Ghita.

Am acceptat propunerea lui Negulescu sa ma vad cu Onea Lucian. Au amenintat voalat. Pe acesti procurori nu ii poate opri nimeni. Onea Lucian mi-a spus si cum ii va face pe Sebastian Ghita sau Victor Ponta si ca o aresteaza pe sora mea. I-am spus ca accept orice doar sa nu imi aresteze sora. Trebuia sa falsific probe si sa le plantez. Am inceput si incercat sa inregistrez si pozez, sa las urme", a tunat fostul deputat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img