joi, 28 martie, 2024

Codrin Stefanescu vorbeste despre episodul HALUCINANT cu Klaus Iohannis: ‘E total lipsit de orice logica si total irational cum incearca sa ne saboteze din ura’

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, luni seara, pentru MEDIAFAX, după refuzul președintelui Iohannis de a numi miniștrii Transporturilor și Dezvoltării, că ultima măsură care poate fi luată este sesizarea CCR, care se va exprima foarte clar că Guvernul are dreptate.

”Este halucinant cum insistă Klaus Werner Iohannis. Este total lipsit de orice logică și total irațional cum încearcă să ne saboteze doar din ura nutrită față de PSD și de cei care nu l-au votat. Noi am înțeles că trebuie să depunem copii după buletinul de identitate, grupa sanguină, carnetul de note din școala gimnazială și tot felul de lucruri bizare… Ultima măsură pe care putem să o luăm este să sesizăm Curtea Constituțională, iar aceasta se va exprima foarte clar că noi avem dreptate”, a declarat pentru MEDIAFAX Codrin Ștefănescu.

El a mai spus că nu președintele Iohannis trebuie să se exprime în ceea ce privește oportunitatea numirii unor miniștri, ci premierul Viorica Dăncilă.

”Președintele s-a putut exprima deja, deși el însuși, ca profesor de fizică, nu avea nicio treabă când l-am propus ca ministru de Interne și vicepremier. Orice am face, Iohannis nu va respecta nicio lege și nicio decizie a CCR și devine tot mai clar că prin acest mod de a sabora activitatea guvernului vrea sdă aducă pe masa coaliției ideea suspendării”, a mai spus secretarul general al PSD.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, că va refuza și noile propuneri de miniștri, respectiv Lia Olguța Vasilescu, pentru portofoliul Dezvoltării, și Mircea Drăghici, la ministerul Transporturilor.

”Da, aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Într-o zi, două vor fi finalizate documente și reexpediate la Guvern”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img