marți, 23 aprilie, 2024

Colegii ii iau apararea politistului in pantaloni scurti

Distribuie:

Publicat:

Sindicatul Europol, al politistilor, precizeaza ca politistul filmat in Giurgiu, in masina Politiei, in pantaloni scurti, a evitat producerea unei tragedii din partea unui autoturism cu numere bulgaresti care nu acordase prioritate intr-o intersectie si care continua sa circule haotic.
„Filmuletul cu politistul in pantaloni scurti conducand o masina a Politiei Romane a facut inconjurul trusturilor de presa si a retelelor de socializare”, scriu reprezentantii sindicatului Europol.

Potrivit acestora, politistul se intorcea de la o activitate sportiva programata la nivelul IPJ Giurgiu, care, conform legislatiei, se face pe post in timpul serviciului.
„In drum spre sediul postului de politie unde trebuia parcata autospeciala de politie, acesta a reusit sa evite producerea unei tragedii din partea unui autoturism cu numere bulgaresti care nu acordase prioritate intr-o intersectie si care continua sa conduca haotic, astfel ca producerea unui grav accident ar fi fost iminenta. Acesta a reusit sa opreasca pe acel sofer si a anuntat de indata politistii rutieri aflati in zona. Astfel dintr-un politist cu atitudine care a reusit sa evite o tragedie, s-a transformat intr-un paria al retelelor de socializare”, adauga reprezentantii sindicatului Europol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img