vineri, 29 martie, 2024

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Husi in zi de sarbatoare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Husi a sãrbãtorit 111 ani de existentã, printr-o varietate de activitãti, care s-au desfãsurat vineri, 25 octombrie 2019.  Toate corpurile care fac parte din ansamblul colegiului au imbracat straie de sarbatoare, iar elevii au desfasurat activitati diverse. Au fost zambete si implicare din partea tuturor partilor, iar ziua parca a trecut pe nesimtite.

 Elevii, coordonati de cadrele didactice ale  colegiului, au organizat standuri tematice specifice domeniilor de pregãtire: industrie alimentarã, servicii, mecanicã, agriculturã. Acestea au putut fi vizitate in cadrul activitãtii “Ziua Portilor Deschise”, alãturi de obiectivele de traditie ale scolii: Muzeul Viticol, Crama, Vinoteca si Sala de degustare.

Patronul spiritual al scolii a fost omagiat printr-o manifestare culturalã organizata la Biblioteca colegiului, intitulatã “Dimitrie Cantemir – spirit enciclopedic”.

 Intr-o frumoasã atmosferã de sãrbãtoare, elevii Colegiului Agricol si oaspetii de la scolile gimnaziale din Husi, Vaslui, Pãdureni si Lunca Banului s-au intrecut in competitii sportive si dans pe terenul de sport din Fundãtura Viticolei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img