joi, 28 martie, 2024

Colet cu tigari, descoperit intr-un autocar la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit in urma controlului efectuat asupra unui autocar, 10.000 tigarete de provenienta Republica Moldova, pe care un cetatean roman a incercat sa le introduca ilegal in tara.

In ziua de 19 iulie, in jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, pasager intr-un autocar ce efectua o cursa ocazionala pe ruta  R. Moldova-Franta, cetateanul roman Sergiu S., in varsta de 42 de ani.
In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport si pasagerilor, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit, ascunse  intr-un colet apartinand lui Sergiu S., 10.000 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor in valoare de 2.250 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img