vineri, 29 martie, 2024

Colonelu’ cu blana de la Brigada Rutiera. Aveti mare grija! E mereu pe tura!

Distribuie:

Publicat:

"Desi nu are grade, toti politistii de la rutiera il striga ”Colonelu`”.
Povestea lui incepe in urma cu 8 ani…
Un accident grav de circulatie produs intr-o seara in cartierul Drumul Taberei din Capitala. Politistii de la Brigada Rutiera faceau cercetarea la fata locului, totul era imprejmuit cu banda galbena pe care scrie “Politia! Nu treceti!”.
Un ghem de blana a intrat in perimetrul unde politistii faceau masuratorile. Acestia stiau ca daca il vor alunga, se va speria si va ajunge sub rotile masinilor. Asa ca… l-au adapostit in masina lor! Si, ulterior, l-au adoptat.
Din ziua aceea, sediul Brigazii Rutiere a devenit casa lui. Tot colectivul il pretuieste, e cel care-i intampina in fiecare dimineata la munca si are chiar si scaunul sau, pe care nu se asaza nimeni!
De aceea i se spune Colonelu`. 
Colegii ne-au spus ca, pentru ei, Colonelu` e talismanul norocos, pentru ca, de 8 ani de zile, niciun sofer care a produs vreun accident rutier mortal in Bucuresti si a fugit de la fata locului nu a ramas neprins.
Deci, aveti mare grija! Colonelu` e mereu pe tura!" se arata in postarea de pe pagina oficiala de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img