vineri, 29 martie, 2024

Compania din România care a introdus săptămâna de muncă de 4 zile de 4 ori pe an

Distribuie:

Publicat:

O companie din țara noastră a introdus săptămâna de muncă de patru zile de patru ori pe an. Compania este specializată în domeniul dezvoltării software de analiză a securității, aceasta dezvoltând un concept nou de wellbeing și oferind angajaților patru weekenduri prelungite pe an în plus faţă de concediul anual. Acest pachet face parte din standardul de beneficii și compensații.

Potrivit adevarul.ro, o companie din România a introdus săptămâna de muncă de patru zile de patru ori pe an. Aceasta este specializată în domeniul dezvoltării software de analiză a securității. Pachetul oferit angajațiilor face parte din standardul de beneficii și compensații.

Compania din România care a introdus săptămâna de muncă de 4 zile de 4 ori pe an

Cognyte România urmează să introducă în viitorul apropiat conceptul de weekenduri prelungite şi va oferi angajaţilor posibilitatea de a se bucura din plin de zilele libere suplimentare, de patru ori pe an, în plus faţă de concediul anual standard, cu scopul de a sprijini echipa să se deconecteze şi să-și reîncarce bateriile.

2.000 de angajați Cognyte ai nivelului global, printre care și 130 de angajați în biroul din România, aflat în plină dezvoltare, vor primi acest nou tip de beneficiu extra-salarial, ca parte a strategiei companiei de a încuraja un echilibru mai stabil și mai bun între viaţa personală şi viața profesională. Așadar, toți angajaţii Cognyte vor beneficia de două zile în plus de concediu plătit şi de alte patru „zile de linişte” în plus, legate de câte un weekend pe trimestru. Această strategie se bazează pe o analiză extinsă, atât la nivel regional, cât şi la nivel internaţional, care arată că cel mai important lucru pentru angajaţii în companie este echilibrul dintre viaţa profesională şi viața personală.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img