vineri, 29 martie, 2024

Comstar Vaslui: Vis amanat pentru la anul!

Distribuie:

Publicat:

Comstar Vaslui a trecut pe langa visul de a evolua in finala celei mai importante competitii, Campionatul National, Under 13. Pustii pregatiti de Sorin Sava au pierdut in fata satelitului lui Atletico Madrid, Regal Sport ”Ferdinand I” Bucuresti, scor 0-3, meci considerat finala grupei semifinale, gazduite de stadionul Municipal.

Vasluienii au rezistat o repriza, perioada in care au dominat teritorial, avand si cateva ocazii clare de gol. Dupa pauza, echipa mai pragmatica a fost Regal Sport, care a inscris de doua ori in debutul reprizei, profitand la maxim de spatiile libere generoase din defensiva Comstarului. Oaspetii au pus capat meciului cu zece minute inainte de final, cand au mai inscris o data, pe aceeasi erori din axul defensiv.

Astfel, Regal Sport Bucuresti a castigat grupa semifinala, cu maximum de puncte, si va juca pentru titlu, cu Luceafarul Cluj.

Comstar a acumulat patru puncte, la egalitate, cu Coltea Brasov, cele doua echipe remizand, scor 4-4, in ziua a doua a turneului.

In primul meci, formatia vasluiana a trecut de Viitorul Constanta, scor 2-1. Comstar s-a multumit cu titlul de cel mai bun portar, prin Rares Haulica, care a primit trofeul de la fostul mare fotbalist Florin Raducioiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img